gadget Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 "Σερφάροντας" έπεσα πάνω σε αυτό το site και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον http://www.gadgetvalue.com/ Βάζεις χαρακτηριστικά και σου κάνει μια εκτίμηση για το πόσο κοστίζει το laptop πχ που θές να αγοράσεις/πουλήσεις σε 3-4 laptop που το δοκίμασα έπεσε μέσα στην προσωπική μου εκτίμηση τιμής.... σε 1 έπεσε μέσα και στην τιμή ζήτησης του πωλητή.... ;) edit: Τώρα που το ξαναβλέπω πιθανόν να πρέπει να μεταφερθεί στο Computers ? (Its your call mods :D)
Earendil Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα που το ξαναβλέπω πιθανόν να πρέπει να μεταφερθεί στο Computers ? (Its your call mods :D) Done. Ωραίο εργαλείο, όντως κι εγώ το PC που έχω σπίτι στα 20$ θα το κοστολογούσα. ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
gadget Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο εργαλείο, όντως κι εγώ το PC που έχω σπίτι στα 20$ θα το κοστολογούσα. ;D ;D ;D χαχαχα! Πλακά πλάκα το δικό μου δεν το δοκίμασα... θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία... υπολογίζω κανα 150 βαριά βαριά! edit: 150 μαζί με οθόνη κοντά έπεσα :)
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 $696 to $725 για το λαπτοπ μου του 2012 τουμπανο !!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση