Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Τα 20 κιλά του ενισχυτή δεν μεταφέρονται έτσι απλά από το σαλόνι στην κoυζίνα και από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο.

Και εγω νομιζα...οτι θα τον ..μεταφερεις απο το σπιτι στο club.. ;D ;D

ακου εκει απο τη κουζινα στο..μπανιο.. ;D

Και για να μην προτρέχουμε... δεν μου περισευούν

αρα..ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...

εχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ το οποιο ανετα χαμηλωνει για..οικιακη χρηση... ;)

στη χειροτερη αν ειναι να τον μεταφερεις δωσε 10 ευρω και βαλε του ροδακια... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Πέρα από την πλάκα, ο ενισχυτής μου πράγματι είναι μια χαρά αλλά είναι και 20 κιλά. Από την επαφή μου με την ακουστική αυτό που ευχαριστιέμαι είναι η ανεξαρτησία χώρου. Τα 20 κιλά του ενισχυτή δεν μεταφέρονται έτσι απλά από το σαλόνι στην κoυζίνα και από την κουζίνα στο υπνοδωμάτιο. Αντίθετα τα 7-8 κιλά μεταφέρονται πολύ πιο εύκολα! :D

όταν τόσοι και τόσοι κουβαλάνε από σπίτι σε στούντιο/προβάδικο/λάιβ, είναι - στην καλύτερη περίπτωση - περίεργο να γκρινιάζεις για μετακίνηση λιγων μέτρων

ενισχυτή με σοβαρό ήχο και 7-8 κιλά βάρος δε θα βρεις πουθενά

Δημοσιευμένο

στη χειροτερη αν ειναι να τον μεταφερεις δωσε 10 ευρω και βαλε του ροδακια... ;)

+32345

και εγώ για μεταφορά νόμιζα σε άλλο σπίτι/προβάδικο/μαγαζί που εκει τις 3-4 φορές ακόμα και ο vox ήταν δύσκολος ειδικά αν εχεις μαζι και πεταλιέρα και κιθάρα και τις μπύρες για την παρεά....

ασε που πριν δώ το link του framus νομιζα οτι μιλάμε για κανα 30+ κτήνος

Δημοσιευμένο

Παίδες ήλπιζα πως σε αυτό το thread θα ξεκίναγε μια συζήτηση με επιχειρήματα προς τον έναν ή τον άλλο ενισχυτή κλπ κλπ.... Τώρα ποιο thread θα δείξω στη γυναίκα μου για να πειστεί ότι πρέπει να πάρω ενισχυτή? :D :P

Οκ... σας έπιασα... Ας πούμε λοιπόν ότι ο ενισχυτής μένει ως έχει!

Για πείτε καμιά ιδέα για κιθάρα τώρα. Είπαμε... Έχω ήδη μια Godin Solidac και είνια πράγματι πολύ καλή και έχει και πολύ καλό/ξεκούραστο παίξιμο. Θέλω όμως ένα πιο jazzίστικο ήχο. Ποια η γνώμη σας για την Ibanez as93 ?

Δημοσιευμένο

Επισης μη περιμενεις να βγαλεις σοβαρο ΚΑΘΑΡΟ ηχο με humbuckers & low wattage ενισχυτη...οποτε μια και θα παιζεις με σκαφος...keep the FRAMUS...

Ποια η γνώμη σας για την Ibanez as93 ?

ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

Δημοσιευμένο

Επισης μη περιμενεις να βγαλεις σοβαρο ΚΑΘΑΡΟ ηχο με humbuckers & low wattage ενισχυτη...οποτε μια και θα παιζεις με σκαφος...keep the FRAMUS...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

Ας μιλήσουμε με παραδείγματα...

Εγώ φαντάζομια έναν ήχο σαν αυτό. Τέτοια καθαρότητα εννοώ... Μουντή ας πούμε. Ποιοι μαγνήτες είναι κατάλληλοι για τέτοιους ήχους?

Δημοσιευμένο

Οποιοσδηποτε διπλος μαγνητης με μετριο output ειναι μια καλη αρχη,δηλ. σαν και αυτους που εχει η IBANEZ..απο εκει και περα και η ΚΙΘΑΡΑ εχει TONE που μπορεις να χαμηλωσεις.. ;)

Ο ηχος ετσι κι αλλοιως  οφειλεται και στον ενισχυτη οχι μονο στη κιθαρα (τετοιον ηχο ας πουμε απο τα 4 βαττ του AC4 δεν μπορεις να βγαλεις)

Δημοσιευμένο

SF έχω στείλει ήδη αντίγραφο της συζήτησης στα κεντρικά της 7ένδερε πως διαφημίζεις Ιμπανέζ και Φράμους, για να σε κόψουν απ το payroll τους και να πάρω τη θέση σου  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Στην Αθήνα φαίρνει κανείς τις Cort? Πολύ θα ήθελα να παίξω τόσο με την Ibanez as93 όσο και με την Cort Source.  Μετά την εμπειρία μου με την Cort Luce 450C τις εκτίμησα πολύ τις Cort.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...