longshadow Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 +10000000 για το Θεο στου Αιγαιου τα μπλουζ που νομιζω ειναι ο Τουρκογιωργης? Εννοείται πως ναι. 8) Μου θυμίσατε τώρα το εξής... Το '97 χρημάτισα για κάποια φεγγάρια κιθαρίστας του Κώστα Βασιλιάγκου, ο οποίος είχε μόλις κυκλοφορήσει το lp του "Γαλανός Ορίζοντας". Παίρνω λοιπόν στα χέρια μου το cd για να κοιτάξω τα κομμάτια πριν απο την πρώτη πρόβα. Ρωτάω... -Ποιός έπαιξε τις κιθάρες στο στούντιο; - Ο Τουρκογιώργης! μου λέει... Όχι ρε π@υστη, (λέω απο μέσα μου) τη μαμήσαμε! :D ;D ;D (Το solo στο 2:55..)
Emfasis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Ένα μέρος που δεν θα περίμενες επίσης να ακούσεις μια σόλο κιθάρα... η Tate gallery. Την παντρεύομαι... :)
corsair Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Ακούγεται απλό αλλά έχει ένα φοβερό σόλο το οποίο ο Rutherford θα μπορούσε να επιμηκύνει κατά πολλά δευτερόλεπτα. Ας είναι όμως και έτσι μου κάνει [flash=200,200]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση