byzantinos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Ενα τρελλο κ ανεξηγητο φαινομενο, με αναγκαζει να το λυσω με τις γνωσεις σας. ------- Εχω το cubase 5, το 7 & το 7,5 (ολα αγορασμενα) εχω σε διαφορετικα PC (ή λαπτοπ) τα εξης λειτουργικα συστηματα: XP, 7 & 8,1. ------- Μονο στα windows 7 (τα εχω και στο pc και στο λάπτοπ) παρουσιαζεται το εξης φαινομενο: ενω υπαρχει το DLL αρχειο του RS 124 στον φακελο των vst plungins (μαζι με τα υπολοιπα DLL αρχεια της ιδιας σειρας RS), τα cubase μου (και το 5 και το 7 αλλα και το 7.5), βλεπουν ΜΟΝΟ τα υπολοιπα RS Plungins, εκτος του RS124. Στα υπολοιπα λειτουργικα μου συστηματα (ΧΡ και 8,1) δεν εχω κανενα προβλημα!!! ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
byzantinos Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ: http://www.gearslutz.com/board/music-computers/581518-rs124-not-showing-up-cubase.html ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ RS124 ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ CUBASE ΜΟΥ?
byzantinos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 λυθηκε μολις εγκατεστησα το iLock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση