Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους τους "γκουρού", τους "ψαραδες" και τους απανταχού εραστές της μουσικής. Λύστε μου την απορία γιατι στην Ελλάδα δεν "αγαπάμε" γενικά την LANEY? Βλέπω σε συζητήσεις και γενικά μια έχθρα για την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν μας κανει "κουκου" η χροιά της MADE IN UK μάρκας? Τι φταίει? EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
Earendil Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους τους "γκουρού", τους "ψαραδες" και τους απανταχού εραστές της μουσικής. Λύστε μου την απορία γιατι στην Ελλάδα δεν "αγαπάμε" γενικά την LANEY? Βλέπω σε συζητήσεις και γενικά μια έχθρα για την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν μας κανει "κουκου" η χροιά της MADE IN UK μάρκας? Τι φταίει? Δε νομίζω ότι υπάρχει "έχθρα". Υπάρχει αυτή η εισαγόμενη "poor man's Marshall" στάμπα που κουβαλάνε (ή κουβαλούσαν). Made in England είναι ελάχιστα μοντέλα νομίζω αλλά τί να λέει αυτό; Είναι μια πολύ αξιοπρεπής μάρκα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει... αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα με ευρεία γκάμα προϊόντων. Αλλά το ίδιο δεν ισχύει πάνω - κάτω για όσες εταιρείες αγωνίζονται να παραμείνουν στο κόλπο; Proud Lionheart-άς, οπότε μη αντικειμενικός. :) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι ξερεις κανα αλλο μερος στον κοσμο που να τους...αγαπανε ιδιαιτερα? ;D Εγω θα ελεγα οτι στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο γνωστοι απο αλλα μερη... Στην Αμερικη ειναι εντελως αγνωστοι και στην Ασια τους "τρωνε" τα big 3 (VOX,FENDER,MARSHALL)...αντε να τους ξερουν οι Αγγλοι (λογω εντοπιοτητας )και καποιοι Ευρωπαιοι... Παντως εχουν καποια ενδιαφεροντα μοντελλα με καλη σχεση τιμης/αποδοσης με καλυτερα ολων τα LIONHEART... Οι VINTAGE Laney βεβαια ειναι αλλου παππα ευαγγελιο και τρομερα deal αν καποιος βεβαια τους βρει.... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
funkysoul Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 απτο 2009 εχω εναν laney vc-15.παντος μονο ο Tony Iommi δε φτανει τις στρατιες τον μουσικων που εχουν οι VOX,FENDER,MARSHALL papa don't take no mess!!
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Paul Gilbert VHR100 Andy Timmons VHR100 Και εγωωωωω VHR100...(μια φορα και εναν καιρο) EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
Johnny.T Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί γουστάρουμε φεντερίλα ,και κάτι που δεν θα αποκτήσουμε άμεσα δηλ.Laney πέρνω και με 250 φράγκα ,για καλό φεντέρι όμως θέλω κανα χιλιάρικο.Σε αυτό το λιγκ vht δαγκωτό εγώ. If I don't doit somebody else will
funkysoul Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι ξερεις κανα αλλο μερος στον κοσμο που να τους...αγαπανε ιδιαιτερα? ;D Εγω θα ελεγα οτι στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο γνωστοι απο αλλα μερη... Στην Αμερικη ειναι εντελως αγνωστοι και στην Ασια τους "τρωνε" τα big 3 (VOX,FENDER,MARSHALL)...αντε να τους ξερουν οι Αγγλοι (λογω εντοπιοτητας )και καποιοι Ευρωπαιοι... Παντως εχουν καποια ενδιαφεροντα μοντελλα με καλη σχεση τιμης/αποδοσης με καλυτερα ολων τα LIONHEART... Οι VINTAGE Laney βεβαια ειναι αλλου παππα ευαγγελιο και τρομερα deal αν καποιος βεβαια τους βρει.... http://shop.guitarpoint.de/de/Verstaerker/Diverse/1969-Laney-Supergroup-MK1-100-Watt papa don't take no mess!!
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 http://shop.guitarpoint.de/de/Verstaerker/Diverse/1969-Laney-Supergroup-MK1-100-Watt Πωωωω βραχηκε το σλιπακι μου... EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
chris gti Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Paul Gilbert VHR100 Andy Timmons VHR100 Και εγωωωωω VHR100...(μια φορα και εναν καιρο) Και εγώ :-) Και οι Mastodon Και οι Opeth Ενδεχομένως ο καλύτερος ενισχυτης της Laney, μαζί με τον Iommi signature και την σειρά Lionheart.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ αγαπάω Laney πάντως. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση