SamTheRipper Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Μου ήρθε προχθές να αλλάξω την κιθάρα από το slipknot κούρδισμα που είχα και να βάλω το κανονικό(έχω doubl locking tremolo και τέτοιες αποφάσεις δεν είναι πολύ εύκολες!!).Είπα δηλάδή να αφήσω τα ψευτορυθμικά και να ασχοληθώ με λίγο πιο δύσκολα και κυρίως σόλο κλπ.¶ρχισα με Mettallica,to One kai Fade to black.Στο One έβγαλα το σόλο του ρεφραίν αλλά δεν το κοίταξα παρακάτω.Στο άλλο έβγαλα είναι εκέινο το σημείο στην αρχή που αλλά εκεί που πάει λίγο γρήγορα με δυσκολεύει και δεν μπορώ να το παίξω καλά μέχρι να γίνει πιο αργό πάλι(6-8 νότες δηλαδή).Αυτό που θέλω να μου πείτε δηλαδή είναι καμιά συμβουλή για το πως να το παίζω ώστε να βγεί καλά κάποια στιγμή. :D
vandergraaf Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Α-ρ-γ-ά ! :wink: Έτσι θα βγεί γρήγορά... 8O Το αργό σημείο ακόοοομη πιο α-ρ-γ-α :mrgreen: (Βασικά βάλε ένα μετρονόμο στην ταχύτητα που μπορείς να παίξεις το γρήγορο μέρος και σταδιακά όταν "το έχεις", αύξανε σιγά σιγά το μετρονόμο.) Έτσι θα βγεί.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Μου ήρθε προχθές να αλλάξω την κιθάρα από το slipknot κούρδισμα που είχα Έλα δικός μας είσαι εσύ!!Και εγώ τα ίδια τραβάω με το %$# τρέμολο αλλά το χρειάζομαι το άτιμο :lol: :lol: Όσο αφορά τα solo.Ότι είπε και ο vandergraaf.Αργά στην αρχή και μετρόνομος. :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση