mamonu Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 [flash=200,200] TR-8 and TB-3 & extra Cwejman MMF-2 "Don't panic!" - Douglas Adams
Hysplex Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Not bad at all!!. Έχει διάφορα απο το original κυρίως στο clap και στο snare και στον overall ήχο αλλά δικαιολογείται η διάφορα των 1500€??
mamonu Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Not bad at all!!. Έχει διάφορα απο το original κυρίως στο clap και στο snare και στον overall ήχο αλλά δικαιολογείται η διάφορα των 1500€?? με τιποτα. "Don't panic!" - Douglas Adams
Hysplex Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Mην το αγορασετε :P :P :P Μα στην ερώτηση μου εάν δικαιολογείται η διάφορα των 1500€ ο mamonu απάντησε "με τιποτα". Και εγώ συμφώνησα ότι δηλ. δεν δικαιολογείται η διάφορα των 1500 € ανάμεσα στα δυο μηχανήματα . Εγώ προσωπικα δεν το αποκλείω καθόλου να το αγοράσω.
warpie Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Απο την αλλη ομως, αν ειχατε ενα 909 (ή ενα 808 στη περιπτωση μου) θα το πουλουσατε να παρετε ενα AIRA? Εγω παντως οχι :)
warpie Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Εννοείται πως όχι. Γιατι? Αφου ο ηχος ειναι πολυ κοντα, τεχνολογικα εινα κλασης ανωτερο και αν το πουλησεις μπορεις να παρεις ενα AIRA και να σου περισσεψουν και ενα καρο λεφτα.
mamonu Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Απο την αλλη ομως, αν ειχατε ενα 909 (ή ενα 808 στη περιπτωση μου) θα το πουλουσατε να παρετε ενα AIRA? Εγω παντως οχι :) Παλι με τιποτα... :) εχω το acidlab miami...που ειναι καλος κλωνος του 808 ... και αυτο δεν θα το πουλαγα για το AIRA. αλλα... καποιος που θελει τετοιο ηχο... και δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα .. το μηχανημα ειναι μια χαρα.. "Don't panic!" - Douglas Adams
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση