Miktas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Γεια χαρα! Προσφατα αγορασα μια μεταχειρησμενη LE και ενω ηταν ολα ωραια και καλα, οταν μετα απο μια βδομαδα 'απαιξίας' την συνδεσα να παιξω, κατα μαγειας χαλασε! Τι εννοω με το χαλασε.. στο overdrive το ηχειο του ενισχυτη ταλαντωνεται σαν τα σπιτια στην Κεφαλονια και βγαζει περιερργους ηχους! Η λαμπιτσα αναβει, reset του εκανα, με διαφορετικη κιθαρα δοκιμασα, ο ενισχυτης δν εχει τιποτα.. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει! Any help?
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Οι περίεργοι ήχοι που λες πως είναι περίπου,μήπως έχεις κανένα drive του ενισχυτή ανοιχτό και μαζί με την πεταλιέρα γίνεται το σώσε? Flying High Again
triangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Για δες απο τα ακουστικα της tonelab,πως ακουγετε??
triangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 και δοκιμασε και χωρις παραμορφωση,μονο καθαρο.....
Miktas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα και το εχω στο καθαρο.. Δεν ειμαι και τοσο noobas ;D Οταν βαζω overdrive τρεμει το ηχειο και οι μι-λα-ρε οταν τις παιζω ο ηχος τις σαν να κανει κυκλους (δεν ειναι σταθερος). Παιζει να φταιει η λαμπα;;
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Για δες απο τα ακουστικα της tonelab,πως ακουγετε?? +1 Δοκίμασε και αυτό αν μπορείς και αυτό να δούμε τι κάνει το ρημάδι Flying High Again
triangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικα και το εχω στο καθαρο.. Δεν ειμαι και τοσο noobas ;D Οταν βαζω overdrive τρεμει το ηχειο και οι μι-λα-ρε οταν τις παιζω ο ηχος τις σαν να κανει κυκλους (δεν ειναι σταθερος). Παιζει να φταιει η λαμπα;; [/quot OVERDRIVE απο που βαζεις απο την πεταλιερα???Εαν ναι.....δοκιμασε καθαρο....χωρις overdrive.Πρεπει να πας βημα-βημα,βαλε και την κιθαρα κατευθειαν ενισχυτη το κανει????
triangle Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 OVERDRIVE απο που βαζεις απο την πεταλιερα???Εαν ναι.....δοκιμασε καθαρο....χωρις overdrive.Πρεπει να πας βημα-βημα,βαλε και την κιθαρα κατευθειαν ενισχυτη το κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση