aggeloskrv Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Ο μαθητης μου ο Νικος στο Scuttle Buttin' του S.R.V. Σχολιαστε ελευθερα...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Τρομερός ο παίκτης!!Λίγο πιο άνετο θα τον ήθελα,αλλά SRV είναι αυτός! Συγχαρητήρια και στους 2 σας! More is more. Yngwie Malmsteen
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι επίπεδο 5; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
aggeloskrv Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα,ειναι τα επιπεδα που εχουμε χωρισει την υλη σε μια σχολη που διδασκω κιθαρα... εσωτερικη πληροφορια κοινως.... μην στεκεσαι σ αυτο!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Στέκομαι σ'αυτό επειδή νόμιζα ότι ήταν σημείο αναφοράς για το επίπεδο του μαθητή. Τέλος πάντων, δεν είναι κακό αλλά ο παίχτης κάνει το κλασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άπειροί παίχτες που παίζουν το κομμάτι. Στη βιασύνη και το άγχος του (δικαιολογημένο), παραμελεί τις νότες στις οποίες καταλήγουν τα δύο slides στη σολ και στη σι στο αρχικό ριφ για να μπορέσει να πάει στο ανέβασμα, και έτσι ακούγεται sloppy. Θέλει πιο πολλή πρακτική και πιο βαρβάτη πενιά (και φυσικά τον κατάλληλο έλεγχο). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
aggeloskrv Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 παντως συγκρινοντας ΑΚΡΙΒΩΣ κ με το track του SRV κ βλεποντας τον κ live αυτη την διαφορα δεν την αναγνωριζω....εμενα μου φαινεται ακριβως ιδιο! Αν θες γινε λιγο πιο συγκεκριμενος! ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα; Το έβαλες σε ένα φόρουμ και είπες σχολιάστε ελεύθερα. Αν εσύ δεν την ακούς, εγώ τι μπορώ να κάνω; Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνω; Σου είπα ακριβώς που είναι το πρόβλημα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
aggeloskrv Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι αλλα μιλας για slide στην σολ χορδη...στην σολ χορδη δεν υπαρχει slide!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι αλλα μιλας για slide στην σολ χορδη...στην σολ χορδη δεν υπαρχει slide!!! Οκ αρχηγέ μου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gvour Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ray εννοει οτι ο SRV το ριφφ το επαιζε με slides και στη σολ και στη σι. Ολο το ριφφ σχεδον το παιζει με το μεσαιο δαχτυλο(χωρις παρεξηγα ;D) και κανει slides. Ετσι η αλλιως ομως ο μαθητης σου ειναι ωραιος παικτης. Μπραβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση