estpany Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει μεμβράνες ανταλλακτικές για αραβικό τουμπελέκι ; Εχω γυρίσει 2-3 μαγαζιά (nakas κ.λ.π.) και δεν έτυχε να βρώ κατάλληλο "δέρμα" για το δικό μου.
estpany Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά βρήκα μεμβράνη για το τουμπελέκι και σας μεταφέρω την πληροφορία για όποιον την χρειαστεί : Αρχικά έψαχνα παντού στο κέντρο της Αθήνας και δεν είχε κανείς κατάλληλο δέρμα-μεμβράνη για την δικιά μου αραβική νταραμπούκα, γιατί κάθε αιγύπτιος ή άλλος κατασκευαστής έχει το δικό του βάθος στο οποίο χώνεται η μεμβράνη μέσα στο όργανο ώστε να έρθει "πρόσωπο" με το στεφάνι. Στο ψάξιμο τη λύση μου έδωσε ένα πολύ ευγενικό παιδί που δουλεύει ή έχει το κατάστημα χειροποίητων και έθνικ οργάνων "Amola Kalimba" στη Διδότου. Ενα μικρό μαγαζί στο κέντρο με πολύ ενδιαφέροντα οργανάκια ! Στο θέμα τώρα, αφού δεν βρήκε ανταλλακτικό για το τουμπελέκι μου, μου είπε να πάω στον Αλεξά στην Μενάνδρου (39) κάτω από την Ομόνοια. Πράγματι, πήγα στον Αλεξά, ο οποίος είναι οργανοποιός (δεν τον ήξερα μέχρι σήμερα) και προσάρμοσε την μεμβράνη αντίστοιχης διαμέτρου πάνω στο όργανο ! Αρα, άν δεν μπορεί ο έμπορος που σας πούλησε κάποτε το όργανο να σας βρεί ανταλλακτική μεμβράνη, απλώς πηγαίνετε στον Αλεξά ή σε άλλον οργανοποιό υποθέτω και θα σας προσαρμόσει μεμβράνη στο τουμπελέκι !
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος, estpany. Ευχαριστούμε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση