takis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 να 1 κλιπακι που εκανα λιγο ..βιαστηκα..για να ακουσω επιτελους τον germino ηχογραφημενο... 8) στο track:shook me all night long παιζω με την gibson les paul μου καρφι στον germino με το vol1 στο 8 και το vol2 στο 4(το full και στα δυο ειναι το 10... :lol: ) με την les paul παιζω συνεχεια με τον bridge ο οπoιος ειναι ο WCR goodwood pickup! :wink: speaker ειναι ενα celestion greenback! http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=310394 υ.γ.ειναι ΠΟΛΥ μακραν ο καλυτερος ενισχυτης στον οποιο εχω ακουσει ετσι μια les paul...
JAM Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: γαμώ τους ήχους ! βάλε όμως λίγο τσαμπουκά στο κομμάτι αυτό...σε φαντάζομαι να κάθεσαι στην καρεκλίτσα σου με τις sexy παντοφλίτσες σου να το γράφεις στο pc... :lol: ή όπως θα λεγε ενα αμερικανακι...το παίζεις σαν ευρωπαίος... www.intravenus.gr
takis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 δεν εχεις καθολου αδικο... :lol: αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ και σε συνδιασμο με την προπονηση την πρωινη ημουν λιωμα με δικαιολογεις καθολου; :lol: υ.γ.το οτι επαιζα και βαριομουν ξερεις απο τι φαινεται;δες ποσο γρηγορα εχω κανει fade out το σολο... :lol:
JAM Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: www.intravenus.gr
afiltroi Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: Mάλλον θα χρειαστεί να διαφωνήσω μαζί σου :( . ΤΑΚΙS rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Xώστα τεράστιε!!!!!!!! :twisted:
Steve Lado Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: You are the Be(a)st Taki! :lol:
takis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 AC/DC RULEZ !!! :twisted: Mάλλον θα χρειαστεί να διαφωνήσω μαζί σου :( . ΤΑΚΙS rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Xώστα τεράστιε!!!!!!!! :twisted: χαχαχα..!!!thanks σατυρο αγορι μου... 8)
takis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 αν σου πω οτι 1 ωρα πριν το ηχογραφησω ειχα κανει κτηνωδες σεξ ... :oops: :oops: :oops: You are the Be(a)st Taki! :lol: :oops: :oops: :oops: :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Επιτέλους κατάφερα να το ακούσω $#το internet μου!! :evil: :evil: Τάκη είσαι τρέλα με κορδέλα!! :D :D ACDC Κ#@λα!!! You are wrong f**ked and overatted...
diskolos1 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Τάκης+Germino= Love for ever! (χαχαχα) Super clip θεέ Τάκη!!! 8) P>Sloppy Kingdom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση