antouan_z Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Takouli............ασχετο... αλλα η Foititria Tei Athinas..........Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ρε φιλε........Τι να πω.........Σε χαιρομαι!!! :D :D :D
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 εγω θα προτιμησω germino antouan μου.. :lol: thanks andrea :wink: Τάκη έχω να σου προτείνω την αιώνια αγάπη μου Gianna Michaels: Εξακολουθείς να θες τον Germino??? E??? www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο τωρα... :lol: :lol:
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Taki.............να σε χτυπησω και εγω???????? Εχει μονο 6 γραμματα Ε Υ Β Ο Ι Α!!!!!!!!! Ηλια....Τακη...........Ψαχνω ...Υπομονη!!!!!!! :D :D :D
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Taki.............να σε χτυπησω και εγω????????Εχει μονο 6 γραμματα Ε Υ Β Ο Ι Α!!!!!!!!! Ηλια....Τακη...........Ψαχνω ...Υπομονη!!!!!!! :D :D :D H ανυπομονησία έχει χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΑ!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Taki.............να σε χτυπησω και εγω????????Εχει μονο 6 γραμματα Ε Υ Β Ο Ι Α!!!!!!!!! Ηλια....Τακη...........Ψαχνω ...Υπομονη!!!!!!! :D :D :D αντε γιατι εγω το ψαχνω και δεν το βρισκω με τιποτα..ελπιζω να το βρουμε καποια στιγμη...
NightCrawler Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 παίξτε καμια κιθάρα ρε ανώμαλοι 8) ψιτ Τάκη με το που έρχεται το καινούργιο μωρό...θα βγάλω και γω φώτος... με το gear και εμένα γυμνό μπροστά!!!! :wink: έτσι για να φτιαχτείς λίγο...
blue Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Taki.............να σε χτυπησω και εγω????????Εχει μονο 6 γραμματα Ε Υ Β Ο Ι Α!!!!!!!!! Ηλια....Τακη...........Ψαχνω ...Υπομονη!!!!!!! :D :D :D αντε γιατι εγω το ψαχνω και δεν το βρισκω με τιποτα..ελπιζω να το βρουμε καποια στιγμη... Εδώ είναι μουσικό φόρουμ.Γι αυτό όταν το βρείτε να το στείλετε και σε μένα :lol: :lol: :lol: Α και με γεια το εργαλείο κι απο μένα :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Earendil Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Εδώ είναι μουσικό φόρουμ.Γι αυτό όταν το βρείτε να το στείλετε και σε μένα :lol: :lol: :lol: Καλά σας λέει! Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε;;; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Ρε....Πιστεύω να κάνετε.....πλάκα ε? Time is just a fraction of the sine.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση