takis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 απλα μερικες φωτο για να δειτε τα καινουρια μου αποκτηματα... germino ειναι μια ρεπλικα ενος jtm 50... η thd εχει 2 celestion,1 vintage 30 και 1 greenback! συντομα και κλιπακια!
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Με γειά Τάκη! :D :D Πολύ "boutique to boutique" κατάσταση... :D 8) :wink: Κλιπάκια γρήγορα!! :mrgreen: :wink:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Όμορφες καταστάσεις!!Τάκης εκείνο το καλωδιάκι που έχεις στα Inputs σε τι ακριβώς αποσκοπεί; :oops: You are wrong f**ked and overatted...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 για να τον εχεις βαλει πανω στο διπλο κρεββατι φανταζομαι..........τι θα επακολουθησει........... :D :D :D :D :D Με γειες 2 things are infinite:the universe&human stupidity
afiltroi Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Τις ευχές μου Τάκη για το νέο σου απόκτημα!!!!!!!!!!! CLIPSSSSSSSSSS. Αύριο θα είμαι ΑΥΤΟΥ. Για έχε το νου σου…… 8)
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Καλόπαιχτος!!! Είναι πολύ cool 8) 8) 8) Είμαι σίγουρος ότι μαμάει άγρια! Καλά γκάζια!!!!!!!! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
roybatty Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Πφ... καλός είναι. :lol: :lol: :lol: Αλλά αυτά είναι καλύτερα: special guest η πουτανίδα! :mrgreen: Occam's razor makes the cutting clean.
roybatty Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Για να απαντήσω και στην ερώτηση του janick,Το jumper καλώδιο γεφυρώνει τα δύο κανάλια δίνοντας την κλασσική μεσαιίζουσα "marshall-ίλα" 8) Occam's razor makes the cutting clean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση