panosmellor4 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα μολις πηρα το joyo actone και δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να το συνδεσω...ειναι simulator του vox ac-30..πρεπει να συνδεθει στο fx loop του ενισχυτη?με αυτον τον τροπο καταργουμε την προενισχυση του ενισχυτη και λειτουργει το actone? μεχρι χτες απλα εκανα απο μπροστα συνδεση 3-4 πεταλια και τα εστελνα στο input του ενισχυτη ,χρησιμοποιουσα δηλαδη το ac tone σαν overdrive,ομως αυτο εμαθα πως δεν ειναι ο σωστος τροπος για να λειτουργησει σωστα και να παρουμε την χροια του vox... πως γινεται η συνδεση? ευχαριστω
crisk Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Τελευταίο ή πριν το delay/reverb και κατευθείαν στο return (power amp in)
panosmellor4 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 στο return του fxloop? οχι στο send? δλαδη ξεκινωντας απο την κιθαρα μου... κιθαρα>ac tone>delay> return fx loop??
panosmellor4 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 ετσι ομως καταργω το reverb του ενισχυτη; επισης αν θελω να βαλω και ενα overdrive το συνδεω μετα το ac tone;
panosmellor4 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 θα μπορω ομως να χρησιμοποιω το reverb του ενισχυτη;
panosmellor4 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 παιδια γνωριζει κανεις αν με αυτον τον τροπο μπορω να χρησιμοποιησω το reverb του ενσχυτη;
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δε δοκιμάζεις αυτήν τη συνδεσμολογία να δεις μόνος εάν λειτουργεί το reverb; Θα δεις με αυτόν τον τρόπο εάν σου αρέσει κιόλας ο ήχος. ;)
panosmellor4 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 γιατι δυστυχως εχω τον ενισχυτη μου στο στουντιο το οποιο ειναι κλειστο και θα ανοιξει δευτερα...προσπαθω μεχρι την δευτερα να μαζεψω πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση