Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ. Στο κόντακτ τη βρηκα τη λυση (πατας το x-fade)Αφού όπως λες βρήκες λύση, πού είναι το πρόβλημα;
messalion Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2014 οχι βέβαια...δε λες κατι τετοιο..λες να βαλω διπλα διπλα τις λουπες κ ν ακουσω το κλικ απο το ενα περασμα στο αλλο κ ν κανω κροςφειντ..Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου φιλε μου. Ναι.....Και που ειναι το προβλημα ? παλι δεν κανεις την δουλεια σου ετσι ? ή εγω εχω χασει την μπαλα με το "τελικο" αποτελεσμα που θες να εχεις ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
byzantinos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Αφού όπως λες βρήκες λύση, πού είναι το πρόβλημα; Δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ προβλημα... Βρηκα μονος μου τη λυση και το ανεφερα με ΥΓ...Τι δεν καταλλλλλαβαινεις? χαχαχα
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ προβλημα... Βρηκα μονος μου τη λυση και το ανεφερα με ΥΓ...Τι δεν καταλλλλλαβαινεις? χαχαχα Ωραία :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση