Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραία η λογική ανάπτυξης πάνω στις EL-84 με τη σειρά Tubemeister 15, 30 και τώρα Grandmeister. Μου αρέσει ο σφιχτός μεσαίος ήχος που βγάζει ο συνδυασμός. Εγω προσωπικά εχω τον Mesa Lonestar Special που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά στο... πολύ ακριβότερο. Εχει 4xEL84, 5x12AX7, 1x5Y3. Γουστάρω H&K και αν έπαιρνα ενισχυτή εν καιρώ κρίσης θα χτύπαγα αυτόν. Υ.Γ. Ο τύπος είναι παιχταράς... μη τον βλέπετε έτσι. ;D Που είναι σαν νορμάλ άνθρωπος, εννοώ. Live and let Live.
sotiroubas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ντάξει....το lead πιο κρεμώδης πεθαίνεις!!! καραμελέ είναι η κρέμα η και πεοcream ;D ;D ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
ThePilgrim Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 καραμελέ είναι η κρέμα η και πεοcream ;D ;D ;D ΧΑΧΑΧΑ περίμενα μία τέτοια απάντηση :D. Έτσι όπως το ακούω με 'ρχεται σαν αφρώδης κρέμα πάνω σε καφέ!! :) ....another day.....another corpse....another reason...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Ο ενισχυτής ακούγεται εξαιρετικός! Σίγουρα με τη λειτουργία midi και την παρουσία effect σου λύνει τα χέρια αφού μπορείς να πειραματιστείς πρώτα με τα effect του και μετά αν δεν σου κάνουν να προβείς στην αγορά πεταλακίων ή πεταλιέρας. Επίσης το ότι με το πάτημα τεσσάρων κουμπιών μπορείς να έχεις απευθείας τους ήχους που θέλεις (μαζί με τα effect) χωρίς να χρειάζεται περεταίρω tap dancing είναι επίσης πολύ χρηστικό. Εγώ αγόρασα πρόσφατα έναν VHT Lead 20 (άκρως ευχαριστημένος) οπότε για την επόμενη δεκαετία δεν μου επιτρέπεται άλλη αγορά ενισχυτή. ;D
ndnikola Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2014 Υ.Γ. Ο τύπος είναι παιχταράς... μη τον βλέπετε έτσι. ;D Που είναι σαν νορμάλ άνθρωπος, εννοώ. όντως, ωραία κιθάρα παίζει, για λογιστής της H&K :D. υ.γ.note to self: να τσεκάρω την H&K στο επόμενο ΝΑΜΜ. http://www.lustinger.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση