argonautis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για μια danelectro u2 και θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το όργανο , καθότι προέρχομαι απο άλλα μουσικά χωράφια και οι γνώσεις μου στις ηλεκτρικές είναι λίγες.
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία αλλά ιδιαίτερη κιθαρούλα. Γιατί θες συγκεκριμένα αυτή; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
argonautis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Το μεγαλύτερο επιχείρημα μου είναι οτι είμαι αριστερόχηρας και είναι η μόνη που βρήκα σε λογική τιμή. Την άκουσα κιόλας και δεν μου φάνηκε άσχημη, απο όψη σπέρνει οπότε ήθελα μια δεύτερη γνώμη απο κάποιον πιο σχετικό...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 πολυ ιδιατερες οι danelectro ειχα για χρονια μια. πολυ ωραια καθαρα αλλα και με απαλα drive παιζουν καλα. το μονο που θα αλλαζα ειναι τα κλειδια τα οποια ειναι τραγικα. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Όταν λέμε λογική τιμή; Τι μουσική παίζεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
argonautis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 rock-jazz (απλα πράγματα)και κάνα έντεχνο οχι σκληρά πραγματα
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να βρεις πιο mainstream κιθάρες από αυτήν. Πόσα δίνεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2014 Δες για καμια Squire στρατ / τέλε Classic Vibe ή καμία Epiphone Les Paul / SG. Αξιοπρεπέστατες προτάσεις και πιο all-around / mainstream. Στο Thomann φτάνουν μέχρι τα 400 ευρώ. Βέβαια και η Danelectro έχει τη γλύκα της, αλλά εγώ θα την έπαιρνα (και παρα λίγο να πάρω μία, τότε που πήρε και ο Sakis τη δική του) αλλά για δεύτερη, τρίτη, κτλ. κιθάρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση