fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:38 ΠΜ, LK είπε Εγώ είμαι του Μιλάνου Παράθεση Όταν έρχεσαι σε μια πόλη χρόνια.. για εργασιακούς λόγους, αναγκάζεσαι να δεθείς.. Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
sotiroubas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:50 ΠΜ, fusiongtr είπε Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:51 ΠΜ, sotiroubas είπε Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;D Πιο κοντά δεν έχει τίποτα της προκοπής? :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:50 ΠΜ, fusiongtr είπε Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D Κάτσε να βρω για εμένα πρώτα. ;D ;D ;D ;D ΠΟΛΥ σκληρός ο ανταγωνισμός εκεί Στράτε μου. Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:57 ΠΜ, LK είπε Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue ;D ;D ;D Όντως, όταν ήμουν εκεί, με κοιτούσαν σαν να ξεπήδησα από το vogue. ;D ;D ;D ;D ;D Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 11:59 ΠΜ, fusiongtr είπε Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;) Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
theoctapus Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 12:01 ΜΜ, LK είπε Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταμάτα να διαβάζεις vogue και θα ξανανιώσει ο εαυτός σου. Problem solved. Άσε που θα κάνεις και οικονομία. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Στις 30/1/2014 στις 12:01 ΜΜ, LK είπε Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κοίτα να δεις, ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πεπόνι με προσούτο (καλοκαίρι ήταν), και αισθανόμουν κάπως. Αλλά όταν βρέθηκα έξω από το Duomo .... μπήκα μέσα να γλιτώσω! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 @ theoctapus & fusiongtr ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2014 Φλωροι... ;D Ελατε ρε στο Βερολινο να ξεαγχωθειτε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση