Thkioups Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Ελα ρε superfunk εσύ ήσουν? Λέω κι εγώ που τον ξέρω, που τον ξέρω ΕDIT Ωχ συγνώμη για το Superfunk, Abraxas εννοούσα P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Abraxas δεν ήταν live;;;Και εγώ χάρηκα!Ποιά διαφανή κιθάρα λέει ρε παιδιά;; You are wrong f**ked and overatted...
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 κάπου τον έχω πετύχει μια φορά με μια διάφανη νομίζω. :roll:
Abraxas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Abraxas δεν ήταν live;;;Και εγώ χάρηκα!Ποιά διαφανή κιθάρα λέει ρε παιδιά;; Μάλλον την ασημί 'μεταλλική' :wink:
problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ουφ!!! 1000 ευχαριστώ!!! μπορει να ειναι πολυ γνωστός αλλα ασχολούμε μόνο με dance οπότε είμαι δικαιολογημένος :)))
Earendil Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Κάτω ο Abraxas!! Κάτω η φάρα των κλώνων του Satriani!! ¶σε ρε...το ξέρουμε το παραμύθι φούρναρη...Τεμέκ PRS SE...Axis...DIY Strats...όλα ψέμματα... FREATBOARD WARRIOR!!! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 μπορει να ειναι πολυ γνωστός αλλα ασχολούμε μόνο με dance οπότε είμαι δικαιολογημένος :))) Δεν πειράζει που ασχολείσαι με dance, κανείς δεν είναι τέλειος. :P :P :P Ο Satch δεν είναι απλώς 'πολύ γνωστός', είναι ο ¶γιος Joe, προστάτης των απανταχού κιθαρωδών. :wink:
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Κάτω ο Abraxas!! Κάτω η φάρα των κλώνων του Satriani!! ¶σε ρε...το ξέρουμε το παραμύθι φούρναρη...Τεμέκ PRS SE...Axis...DIY Strats...όλα ψέμματα... FREATBOARD WARRIOR!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2006 Θεϊκό ποστ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.10-code.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση