problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Αδελφια please βαλτε tv! παίζει ενας τυπος κιθαρα και θέλω οπωσδηποτε το ονομα του να παρω το cd... δεν εχουν βαλει το σημα τοu καναλιου οπότε δεν ξέρω πιο είναι :-/ Please κάντε ενα zαπινγκ, πρέπει να το βρώ οπωςδήποτε! To κανάλι δεν γράφει τίποτα περι ... Ευχαριστώ και sorry για τον noob title του θέματος αλλα είναι ανάγκη :)
problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 τι βλάκας που είμαι :( δεν το σκέφθηκα γμτο :( τέλος :cry:
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Τι τραγούδι έπαιξε θυμάσαι??? :?
problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ήταν ένας τύπος καραφλός αδύνατος με γυαλιά ηλίου και έπαιζε με μια διαφανες ηλεκτρική κιθάρα. Ηταν μονο μουσική. Υπήρχε μονο αυτός, ενας drummer και ενας μπασίστας. Σε κάποια φάση έπαιξε και φυσαρμόνικα !!! Αλλα τραβούσε κάτι σολα το παλικαρι!!! τρέμε σαντανα
problematic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!!!!!! πες πες πες
Abraxas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!!!!!! πες πες πες ΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ' date=' ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! :evil: :evil: :evil: ΠΑΛΙ ΒΑΛΑΝΕ VIDEOCLIP ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ!!??? ΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ!! :twisted: :twisted: :twisted: [/b']
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 http://www.satriani.com/2004/ Είναι αρκετά γνωστός... :wink: Joe Satriani :wink:
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!!!!!! πες πες πες ΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ' date=' ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! :evil: :evil: :evil: ΠΑΛΙ ΒΑΛΑΝΕ VIDEOCLIP ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ!!??? ΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ!! :twisted: :twisted: :twisted: [/b'] XAXAXAXA !!!! ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙΡΟ!!!!! ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!! :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση