Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Υπό άλλες συνθήκες δε θα αναφερόμουν καν σε HSS μοντέλο  ;D αλλά αυτό εδώ διαθέτει gadgetry που σηκώνει κουβέντα...

http://www.fender.com/guitars/stratocaster/american-deluxe-strat-plus-hss-rosewood-fingerboard-mystic-black/

Τι σας λέει;

Ενωμοτάρχης

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ωραιο σαν σκεψη,ειδικα αν το εξελιξουν στο μελλον...παντως εγω περιμενω την μερα που θα ενσωματωσουν μια συσκευη μεγεθους iphone στο σωμα μιας strat που θα κανει τα παντα απο modelling ποιοτητας axefx μεχρι..καφε 8) οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να βλεπω ποσα...μπιμπικια θα βγαλουν τα μουτρα των απανταχου vintagαδων-παρελθοντολαγνων απο την τσαντιλα ;D.....

Δημοσιευμένο

Λαλακίες... ::)  Ακόμα ένα στάδιο, για να "παίζεις" με τον ήχο σου και όχι με το όργανο  >:( :P                                                    Μια καλή κιθάρα (Strat ;D), ένας καλός ενισχυτής (Laney? ;D), άντε κάνα-δύο πεταλάκια και όρεξη.....

Δημοσιευμένο

Δυστυχως μου ειναι αδυνατον να ξεπερασω το απιστευτο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ εγκλημα ενος διπλου στη θεση bridge.... ;)...σα να βαζεις μουστακι στη Μονα Λιζα....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Δυστυχως μου ειναι αδυνατον να ξεπερασω το απιστευτο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ εγκλημα ενος διπλου στη θεση bridge.... ;)...σα να βαζεις μουστακι στη Μονα Λιζα....

Συμφωνώ τα μάλα!

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Εμένα πάλι έξυπνο και βολικό μου φαίνεται.

Αυτοί οι noiseless με χαλάνε λίγο, καθώς επίσης αμφιβάλω αν είναι ο ήχος όπως φαίνεται στο video.

Κατά τα άλλα .... η τεχνολογία σίγουρα προχωράει, κοιτάζοντας όμως και προς τα πίσω (όσον αφορά στα μοντέλα κιθαρών και ενισχυτών που επανεκδίδονται ως reissues).

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

mona_lisa.jpg

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...