Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να αγοράσω ένα stand 5 θεσεων για 2 ηλεκτρικές κιθάρες και μια κλασσική με προοπτική να αγοράσω και μια ακουστική.Τι μου προτείνετε και απο που;

Δημοσιευμένο

Για να σου απαντήσουμε σωστά θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι είδος παίζεις, τι κσύλα έχουν οι κιθάρες, active/passive μαγνήτες, ποσοστό telecaster στον συνολικό αριθμό οργάνων σου, με τι ενισχυτή τις συνδέεις, τι χορδές φοράνε, % χρυσού στα βύσματα των καλωδίων σου, bias στις λάμπες, σε τι πάτωμα θα μπει το stand και αν παίζεις με πεταλάκια ή πολυεφφέ...

Αλλιώς μπορεί να οδηγηθούμε σε πολύ λάθος αποτελέσματα....

;D ;D

Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως ότι και να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνει. Στον φίλο μας Θωμά έχει μερικές της Rockstand που λογικά σου κάνουν (πχ. http://www.thomann.de/gb/rockstand_rs20891b.htm ) , αλλά καλύτερα κάνε καμια βόλτα στα κιθαρομάγαζα όποτε μπορέσεις και οτι σ'αρέσει πάρτο..Απλά τσέκαρε αυτό που λέει για το finish αν έχει η κιθάρα σου τέτοιο.

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Δημοσιευμένο

Απλά τσέκαρε αυτό που λέει για το finish αν έχει η κιθάρα σου τέτοιο.

Μα γι αυτο για το finish έκανα το θέμα.Τι σχέση έχει το nitro laquer finish με το stand.Που επηρεάζει;

Δημοσιευμένο

Τα μαλακά / ελαστικά σημεία της βάσης αντιδρούν με το νίτρο και σου αφήνουν σημάδια. Βάλε ένα καθαρό βαμβακερό πανί ενδιάμεσα (π.χ. ένα παλιό t-shirt) και είσαι οκ. Μη σε απασχολεί.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...