Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 το little big muff w/ wicker κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κανει οποιοδηποτε bm αν δεν ενεργοποιησεις το κυκλωμα του,αν το ενεργοποιησεις ομως ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ δραματικα τα κακως κειμενα του bm. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 δυστυχως πιο απτο δεν γινεται,αυτο που γινεται ομως ειναι να πας στο youtube και να δεις καποιες παρουσιασεις του πεταλιου για να καταλαβεις τι ακριβως κανει. ;) επισης στο site της ΕΗ μπορεις να διαβασεις τα παντα γυρω απο τα πεταλια της www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
GeoNik Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Θα το φροντίσω..Ευχαριστώ πάντως!
gadget Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Επειδή βαριέμαι λίγο μέχρι να τελειώσει το 8ώρο μου θα στο κάνω "νια νιά" ;D Λοιπόν είναι ένα κανονικό big muff οπότε κάνει ότι θα έκανε και το "απλό" big muff + ότι έχει 2 διακόπτες 1)Tone on/off: Στο ον λειτουργεί το τονε όπως στο απλό big muff στο off ΔΕΝ λειτουγρεί το tone και όλες οι συνχοτητές του είναι διαθέσιμες. πολύ πλούσιος ήχος αλλά αυξάνεται και η ένταση αρκετά 2)Wicker on/off: Στο off λειτουργεί όπως το απλό big muff δεν σε επειρεάζει καθόλου. Στο on είναι σαν presence να το πώ, ψιλομεσαία να το πώ, δίνει bite να το πώ (στο χαρακτηρισμό ήχων, χρωμάτων και γεύσεων χωλαίνω :-\ ) Γενικά άκου youtube να πάρεις μια γεύση :)
GeoNik Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Το άκουσα και έχει ενδιαφέρον!Γενικά απ ότι είδα στο youtube είτε έχεις το tone κλειστό(στο bm pi usa) ειτε το λειτουργείς με διακόπτη(στο bm tone/wicker) το ίδιο είναι πάνω κάτω σε σχέση με το απλό big muff pi. Eίναι σε γενικές γραμμές κάτι παραπάνω λόγω wicker και μάλλον αξίζει λίγα λεφτά ακόμη.
gadget Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 For what is worth κ οχι οτι υπηρχε αμφιβολια τωρα πια, εχει καρφι το onespot
GeoNik Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Αν και ψήθηκα για το big muff tone/wicker :P Σ ευχαριστώ gadget!
gadget Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Αν και ψήθηκα για το big muff tone/wicker :P Και καλά κάνεις.... εγώ απλά το αγαπώ και το αγάπησε και φίλος και κιθαρίστας μόλις το άκουσε και πήρε και αυτός ένα κι ας έχουμε αρκετά διαφορετικά γούστα ;D Έχω γίνει μπαστίστΑ όμως και έχω καιρό να παίξω με δαύτο... μου λείπει :-[ :P
GeoNik Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι κ δοκιμασμένο από πολλούς ακόμα καλύτερα! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση