crimson Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα ξέρει κανείς πού μπορεί να βρω tung sol 6v6 στην Αθήνα; Πήρα στη semicon και μου είπαν ότι θα ξαναφέρουν στην επόμενη εισαγωγή που θα κάνουν Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr
stamkosk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 εγώ πάντως που τις χρυσοπλήρωσα πρόσφατα για να τις φέρω ματσαρισμένες από έξω, μου χάλασε η μία σε ενισχυτή με ελάχιστη και προσεκτική χρήση και καμία μεταφορά ή χτύπημα. δε θα στις συνέστηνα από πλευράς αξιοπιστίας (ο ήχος τους ήταν εξαιρετικός) Hot Dog .......................
crimson Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 ωχ, κρίμα ρε φίλε Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr
strat Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Μπορειτε να επικοινωνησετε με το μελος myster_maze για τις TUNG SOL πολυ εξυπηρετικος κ φθηνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση