evek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Όντας σε μια παρόμοια φάση (αναζήτηση ηλεκτρικού πιάνου για την κόρη μου) και με τον ίδιο πάνω κάτω προϋπολογισμό, διάβασα καλά σχόλια για το Casio PX850 (αίσθηση πλήκτρων που μοιάζει πολύ με του πιάνου, στοιχείο σημαντικό για να συνεχίσει τη μελέτη). Βγαίνει γύρω στα 1000 ευρώ (παραγγελία από Thomann). Γνωρίζετε αν το φέρνει κάποιο ελληνικό κατάστημα; Σε περίπτωση βλάβης, υπάρχει τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα ή θα πρέπει να απευθυνθώ στο εξωτερικό; Πόσο αξιόπιστο είναι σαν κατάστημα το Thomann; Εννοείται ότι αν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα, έστω και σε υψηλότερη (σε λογικά πλαίσια) τιμή, θα προτιμούσα την αγορά του από εδώ. Ως εναλλακτική επιλογή βρήκα το Yamaha YDP-162. Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη κάποιου πιο σχετικού με το αντικείμενο σχετικά με τις επιλογές μου, αλλά και άλλες προτάσεις για ηλεκτρικό πιάνο που προορίζεται για χρήση από μικρό μαθητή στο ξεκίνημά του (8 ετών).
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζετε αν το φέρνει κάποιο ελληνικό κατάστημα; Πόσο αξιόπιστο είναι σαν κατάστημα το Thomann; Καλώς ήλθες στο φόρουμ Την απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα θα στη δώσει μια αναζήτηση με θέμα: Casio PX850 site:.gr Στο δεύτερο ερώτημα η απάντηση είναι: πολύ
evek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την ταχεία απάντηση. Σε περίπτωση βλάβης, γνωρίζετε αν παρέχει το Thomann.de τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα; Για μάρκες όπως η Casio υπάρχει τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα, ιδίως σε περίπτωση αγοράς από το εξωτερικό, ή ... μπλέξαμε σε περίπτωση βλάβης;
neeq Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την ταχεία απάντηση. Σε περίπτωση βλάβης, γνωρίζετε αν παρέχει το Thomann.de τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα; Για μάρκες όπως η Casio υπάρχει τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα, ιδίως σε περίπτωση αγοράς από το εξωτερικό, ή ... μπλέξαμε σε περίπτωση βλάβης; Οχι, ο Thomann δεν εχει σερβις στην Ελλάδα. Έχει ομως πολυ καλή εγγύηση 3 ετών, αλλα πρεπει να στείλεις εκει το οργανο. Οσο για τα CASIO, νομίζω πως το service το αναλαμβάνει ο εισαγωγεας της μαρκας (που φερνει ολα τα CASIO, απο ταμειακές μηχανες και ρολογια μεχρι πιανα). Αν πας σε εναν σοβαρο και με διαθεση να βοηθήσει έμπορο μουσικών οργανων, θα παρετε τηλεφωνο την αντιπροσωπεια και μπορειτε να τα ρωτήσετε όλα αυτα. Τα Casio είναι πολύ ωραία πιάνα πάντως, ακομα δεν εχω ακουσει κακη κουβεντα απο καποιον. Ο Thomann είναι 100% εγγύηση. Κι εγω από κει πηρα το Casio μου. Ο εισαγωγεας στην Ελλάδα κανει τιμες πολυ κοντα στου Thomann πάντως (ισως και στα ίδια). Εγω προτίμησα το γερμανικό, γιατι μολις ειχε κυκλοφορήσει το μοντέλο, και θα αργουσε να το φερει ο αντιπρόσωπος εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση