Guru pipityri Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Εξαιρετικός όπως πάντα .Εχω δηλώσει και ξανάδηλώνω φαν . Oh yeah. Το πρωί που έπιασα το κουτελάκι του είχε δέκατα το χρυσό μου και λέγε εσύ ότι θες ;D ;D ;D Δέκατα δεν είναι πυρετός, κύριε μου :)
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Samy , σύρε και Ανταυγειες στον Τέλη ρε !!! :-) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Καλοι μου κυριοι ανωθεν ;D,ο atreu μια χαρα ειναι και παντα να 'ναι ο ανθρωπος. Στο κομματι αναφερομασταν ως "αρρωστο"αλλα ειναι και πως το ακουει κανεις. Η ουσια ειναι οτι γραφει εξαιρετικα κομματια,το ιδιο ισχυει και για τουτο εδω.
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Ο Τέλης είναι καλός, δε λέω, αλλά αν θέλετε καλλιτεχνικές ανταύγειες θα απευθυνθείτε στον κο Γιαννάκη στην Τούμπα. Πολλές δοκιμάσαμε την τύχη μας κι αλλού αλλά πάλι στον Κο Γιαννάκη καταλήξαμε. ο χρόνος αρκετός
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Thnx atreu73.Να κλείσουμε ένα ραντεβού για την Δευτέρα ; Να πούμε ...κατα την 13.00; :-) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Το λοιπόν, εγώ πάλι θέλω να ακούσω συνεργασία atreu-Paraga 8) Καθίστε γράψτε κάνα άσμα ;) all this has happened before and will happen again
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Το λοιπόν, εγώ πάλι θέλω να ακούσω συνεργασία atreu-Paraga 8) Καθίστε γράψτε κάνα άσμα ;) Αν τον είχα μαζί μου καμιά δεκαριά μέρες στο βουνό θα έγραφε παπάδες δια την ανθρωπότητα, αλλά δεν τον αφήνει η κακούργα . Μετά τιμής ο CEO του ;D No one wants an alien
stratigos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ ωραιος φιλες μου. ;)
johnkoutsou Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 πολύ ενδιαφέρον συγχαρητήρια- δώσε μας link για soundcloud Music is what feelings sound like
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστευω ότι ο Atreu είναι κάποιος ήδη διάσημος ο οποίος γράφει εδώ υπο συγκάλυψη. Αν δεν είναι διάσημος, θα γίνει σίγουρα. Στους σωστούς κύκλους. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση