Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι εννοείτε ‘’δεν υπάρχει’’

Είναι έκφραση, παππού.  ;D

Σημαίνει (περίπου) "είναι τελείως τρελλό", "δεν το πιστεύω"

Δεν απάντησα εξ’ αρχής περιμένοντας τυχόν επισημάνσεις επί του θέματος.

Εύχομαι ειλικρινά αν γίνεις ‘’παππούς’’ να έχεις τις μισές έστω δραστηριότητες μου.

Επειδή την προσφώνηση δεν τη θεωρώ προσβλητική απλά σκωπτική  έτσι  για ανταπάντηση μου δίνεις την ευκαιρία να διαφημίσω τα μονοπάτια της Σύρου , που αν κάποτε εσύ ή οποιοσδήποτε έρθετε Σύρο και επιθυμείτε ορειβασία ελάτε μαζί μας.

Μια λοιπόν εκ των δραστηριοτήτων  μου , γιατί ηλικιακά ίσως να είμαι ‘’παππούς’’ , βιολογικά όμως νοιώθω νέος , ΕΔΩ:  http://www.hikingteam.gr/default.aspx  όπου μπορείτε να δείτε 100δες φωτογραφίες των μονοπατιών αλλά και συμμετοχή στην κοινωνική ζωή , την προτροπή που εισακούγεται για τήρηση εθίμων, τη διασκέδαση της ομάδας….

Η προσφορά με μεράκι

Δημοσιευμένο

Τι εννοείτε ‘’δεν υπάρχει’’

Είναι έκφραση, παππού.  ;D

Σημαίνει (περίπου) "είναι τελείως τρελλό", "δεν το πιστεύω"

Δεν απάντησα εξ’ αρχής περιμένοντας τυχόν επισημάνσεις επί του θέματος.

Εύχομαι ειλικρινά αν γίνεις ‘’παππούς’’ να έχεις τις μισές έστω δραστηριότητες μου.

Επειδή την προσφώνηση δεν τη θεωρώ προσβλητική απλά σκωπτική  έτσι  για ανταπάντηση μου δίνεις την ευκαιρία να διαφημίσω τα μονοπάτια της Σύρου , που αν κάποτε εσύ ή οποιοσδήποτε έρθετε Σύρο και επιθυμείτε ορειβασία ελάτε μαζί μας.

Μια λοιπόν εκ των δραστηριοτήτων  μου , γιατί ηλικιακά ίσως να είμαι ‘’παππούς’’ , βιολογικά όμως νοιώθω νέος , ΕΔΩ:  http://www.hikingteam.gr/default.aspx  όπου μπορείτε να δείτε 100δες φωτογραφίες των μονοπατιών αλλά και συμμετοχή στην κοινωνική ζωή , την προτροπή που εισακούγεται για τήρηση εθίμων, τη διασκέδαση της ομάδας….

Συγχαρητήρια για τη δραστηριότητα, μακάρι να ξεβαριόμασταν και οι πιο νέοι γιατί το hiking είναι πανέμορφο.

Είμαι σίγουρος ότι ο Audiokostas αστειεύτηκε καλοπροαίρετα (είναι και μεγάλος άνθρωπος, σοβαρός, δε τον λες και παιδαρέλι), ας μη πιαστούμε από ένα αστείο για να πάμε αλλού τη συζήτηση.  :) :) :)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...