aggelos_ Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 το έγραψα πρόχειρα αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε χρόνια την ακούω σε ταινίες κ.λ.π, αλλά ο τίτλος ?? Angelo_whos_melody.wav
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 το έγραψα πρόχειρα αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε χρόνια την ακούω σε ταινίες κ.λ.π, αλλά ο τίτλος ?? Πολύ γνωστή είναι. Με τί όργανο τη θυμάσαι παιγμένη; Με πνευστό; Κάτι σαν big band theme μου 'ρχετε, αλλά κόλλησα τώρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Topsy. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Topsy. Α να γειά σου! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Επιτελους καποιος το θυμηθηκε. Εφαγα τη δισκοθηκη χτες το βραδυ να βρω τι μου θυμιζει, ειχα στο μυαλο μου εκτελεση με κιθαρα και την εντυπωση οτι το ειχα απο Wes Montgomery. Aρχισα λοιπον να ξεσκονιζω τα CD του αλλα τιποτα. Τελικα το ειχα απο Django Reinhardt και Count Basie. ;D Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ έφαγα κόλλημα.....ενώ μου ήταν τόσο οικείο...αλλά αν κολλήσω. Αλλά ήρθε η λύτρωση! Εγώ είχα αυτη την version στο μυαλό μου...και θυμόμουν πνευστάαααα ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει το κομματι εχει παιχτει/ηχογραφηθει απο μερικες χιλιαδες μουσικους ολα αυτα τα χρονια, αφου βγηκε μολις το...1938. :P Υπεροχη και η εκτελεση του Count. Specs talks, Mgs walks
aggelos_ Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ ω σύντεκνοι :)
aggelos_ Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Εμένα μ' αρέσει αυτή πιο πολύ https://www.youtube.com/watch?v=rLZ8yemKkds
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Ωραιοτατη κι αυτη. 8) Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση