thedrpapa Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2014 Φοβερός ήχος και από το σετ και από τα πιάτα.Βέβαια δεν τον πάω καθόλου τον Weckl,αλλά το παραλείπουμε αυτό! :)
corsair Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να μπει για δοκιμή ταμπούρο Pegasos ; Αν υπάρχει διαθέσιμο 13 x 5 ακόμα καλύτερα
panorios Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 Πολύ χρήσιμα αυτά τα τεστ ευχαριστώ πολύ . Μόλις διάβασα αυτό και αναρωτιέμαι εάν κάποιος έχει δοκιμάσει τα τύμπανα του πατριώτη. http://bit.ly/1lBQVeY
thedrpapa Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Να'σαι καλά φίλε Πανόριε και χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω.Αυτά τα τύμπανα προσωπικά πρώτη φορά τα βλέπω!Αν βρω κάποιον που να τα έχει εννοείται πως θα ζητήσω να τα ηχογραφήσω!
orishteater Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος....πολύ καλή δουλειά...
stefanoz Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια και αυτο ειναι φοβερο. Το δοκιμασα προχθες.
johnxag Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2016 αφου λοιπον ολοι σας ανεβαζετε διαφορα ταμπουρα για δοκιμες ειπα κι εγω να ανεβασω βιντεακι με το δικο μου ταμπουρο ενα Rogers R-360 steel snare 14 x 6 (αρχες δεκαετιας 80), μονο που δεν εχει γινει ηχογραφηση σε στουντιο και χρησιμοποιηθηκε ενα απλο κινητο smartphone. Τα συμπερασματα δικα σας. Περιμενω κριτικες ??? https://youtu.be/REaUgzre2Qs What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!!
pericles Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Το θαψες το ταμπουρο !!Ευτυχως που το ειπες οτι γραφτηκε με αυτον τον τροπο.Δεν αντεχει σε κριτικη,οπως ειναι ηχογραφημενο αλλα και μαφλαρισμενο με την πολυ φαρδια κυκλικη λουριδα που συγκρατειται απο χαρτοταινια.Πρεπει να βγαλεις στην λουριδα να το κουρδισεις σωστα και μετα να γραψεις με κατι πιο αξιολογο. Ετσι το θαβεις και δεν παιρνεις και καλες κριτικες ,Το ταμπουρο αυτο ειναι 10κλειδο με πολλες δυνατοτητες το εχω δουλεψει παλαιοτερα και ειναι και στην διασταση που μου αρεσει (14Χ6 ) . ;D Προσπαθησε παλι ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση