bouzoukleri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Αν υποθέσουμε ότι στο www.noiz.gr υπάρχουν ερασιτέχνες, ημιαπασχολούμενοι και επαγγελματίες. Έγχορδοι, άχορδοι, πνευστοί, άπνευστοι, κρουστοί και κάποιοι σε παράκρουση. Αν υποθέσουμε ότι κύρια σχέση με την μουσική είναι η ζωντανή ερμηνεία και έκθεση σε κοινό. Αν υποθέσουμε ότι δεν έχει σημασία εαν παίζω μουσική στο ολυμπιακό στάδιο ή στο καφενείο του χωριού. Εαν σημασία δεν έχει το εισιτήριο ή όχι στην εμφάνιση μας. Ας ψηφίσουμε χαλαρά με δυνατότητα δυο ψήφων γιατί μπορεί να παίξω στο μπαράκι του κολλητού για τρία βράδια σερί και να ξαναπαίξω ξανά μετά από οκτώ μήνες στο φεστιβάλ για την διάσωση της μπλέ κατσαρίδας ;D ;D ;D Πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. ΥΓ. ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ. :)
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλά μόνο δέκα νοματαίοι εμφανιζόμαστε ζωντανά ; :D
yngwie_m Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Ψήφισα κι εγώ. Εντάξει θα έρθουν κι άλλοι σιγά-σιγά. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.
kathodios Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Χμμμ δεν εμφανίζεται ψηφοφορία στο κινητό μου. Μιά φορά το 2μηνο. Έχει υπάρξει και συχνότερη ακολουθία.
neeq Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχως (για τα οικονομικά μου) συχνά ;D Αν και τώρα θα το ελαττώσω για να κανω καμιά σοβαρή δουλειά :P
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 μια σιγουρα! συνηθος και περισσοτερες A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση