Holystone Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Το μόνο ίσως που θα ήθελα διαφορετικό, είναι η διάρκειά του. Θα το προτιμούσα μικρότερο. :) Χαχα! Να σου πω την αλήθεια και εγω! Απλά τζαμαρα (και θεωρησα καλή τη συμβουλή του να ηχογραφεις τι γραφεις και να βλεπεις πως πας, τα λάθη κτλ) Αλλά στο τελος οι φρασεις μου αρεσαν και δεν ασχοληθηκα περεταιρω με editing ;) Και τωρα θα σας εξομολογηθω κατι... Οπως εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ, απο το προηγουμενο μου περυσινο κλιπακι που ανεβασα, αν και παιζω κιθαρα απο τα 11 (σημερα 34) πάντα επαιζα ρυθμική κιθαρα: Απο τα 18 με λαικα στου Ψυρρρη με τα αδερφια μου (μπουζουκι/κρουστα), μεχρι την metal μπαντα στο παλαι ποτε μαγαζι "Woodstock" στο περιστερι πιτσιρικάδες με μακρυα μαλλια (τωρα βλέπεις να ερχονται οι τρυπες :P), εκατσα πια σοβαρα, να ασχοληθω με το να λύσω το αριστερο... Ξερω, θα αναρωτιεστε "Καλά πλάκα κανεις;;;" Αλλά ειχα εφησυχαστει. Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι αρκετα με διαβασμα, ασκησεις, κλιμακες, κτλ, και ηδη νιωθω μεγαλη διαφορα στο αριστερο! Και σε δυναμη, και σε σταθεροτητα και stamina!!! Λυπαμαι, που αφησα τοσο χρονο να περασει, αλλά οπως λεει ο Steve Vai "το μεγαλυτερο βημα ειναι να αποφασισεις τι θελεις να κανεις και να αρχισεις να το κανεις!!" Οποτε, (να μην κουραζω), οι φρασεις αυτες για εμενα που δεν κατεβαινα κατω απο το 5ο ταστο, ειναι μεγαλη προοδος!! ΥΓ(για αυτο ειπα στο πρωτο ποστ οτι θα σας πω μετα τα πως και γιατι, γιατι ηθελα την αντικειμενική σας αποψη, ασχετα το τι ειναι για εμενα ;) ) Ευχαριστω :) Your Ear Rulez!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση