Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, Αρχή Διαλόγου είπε https://www.skroutz.gr/c/475/synthesizer_keyboard/m/268/Casio.html Αυτά λέγονται home keyboards. Δεν υπάρχουν αρμόνια στην Ελλάδα. Σε μουσικό τεχνικό φόρουμ είσαι, μάθε τουλάχιστον να ξεχωρίζεις τα διάφορα μουσικά όργανα. 1 Specs talks, Mgs walks
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε μάθε τουλάχιστον να ξεχωρίζεις τα διάφορα μουσικά όργανα. To παρόν νήμα δεν αναφέρεται σε μουσικά όργανα. Μάθε εσύ πρώτα να ξεχωρίζεις τα τύπου mach 3 με DE και SE razors και μην ασχολείσαι με το που γουστάρει να δίνει ο καθένας τα χρήματά του.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ο nakas τα psr αρμονία τα λέει στην ιστοσελίδα του. Και ένας από τους κιθαρίστες μου αποκαλούσε τα Hammond μου "αρμόνια" Και? Ό,τι βλακεία πετάει ο κάθε άσχετος πρέπει να την ανεχόμαστε? 1 Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Μάθε εσύ πρώτα να ξεχωρίζεις τα τύπου mach 3 με DE και SE razors Χέστηκα ρε μεγάλε. Specs talks, Mgs walks
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Χέστηκα ρε μεγάλε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν κατά συρροή αγενή συμφορουμίτη. Αρχίζω και καταλαβαίνω την απόφαση του πρώην αφεντικού. Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2024 από Αρχή Διαλόγου
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, Αρχή Διαλόγου είπε Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν κατά συρροή αγενή συμφορουμίτη. Είπε το κατά συρροή troll... Specs talks, Mgs walks
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αρχή Διαλόγου είπε To ίδιο ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ όταν βλέπω κάποιους να σκάνε 2 και 3 χιλιάρικα για να αγοράσουν αρμόνια μόνο και μόνο για να μπορούν να πατάνε τα πλήκτρα να κάνουν μπλίνκι μπλίνκι Mε προλαβες Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2024 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 37 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και ένας από τους κιθαρίστες μου αποκαλούσε τα Hammond μου "αρμόνια" Και? Ό,τι βλακεία πετάει ο κάθε άσχετος πρέπει να την ανεχόμαστε? Ναι αλλά οι Deep Purple .... Ρε συ ηρέμησε. Πώς αρπάζεται έτσι; 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Ναι αλλά οι Deep Purple .... ...έπαιζαν live το "Smoke On The Water" το 1999 μαζί με τους Led Zeppelin και τον Eric Clapton... 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ρε συ ηρέμησε. Πώς αρπάζεται έτσι; Τα γονίδια του πατέρα μου φταίνε, συν η δυσανεξία που έχω στα trolls. Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Και ένας από τους κιθαρίστες μου αποκαλούσε τα Hammond μου "αρμόνια" Αιωνία αυτού η μνήμη... 1 Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση