menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Χοχοχοχο, Sam πολύ καλές οι photos :)
apos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε gyus πάντα φιλόζωοι!!Να και από τα δικά μου Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... http://www.10-code.com
NemOOO Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Όντως απίστευτος....Πάντως η δεύτερη photo των αδικεί...:lol: Time is just a fraction of the sine.......
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Που να τον δείτε από κοντα... :D :D
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... Ακούω προσφορές.. 2Strat από τον κύριο εδώ 3 από τον κύριο εκεί...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... Ακούω προσφορές.. 2Strat από τον κύριο εδώ 3 από τον κύριο εκεί... Τι λες ρε ιερόσυλε;; :D :D :lol: Εγώ αν είχα τέτοιο σκυλί δε θα το άλλαζα ακόμα και αν μου δίναν το εργαστάσιο της fender :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αν είχα τέτοιο σκυλί δε θα το άλλαζα ακόμα και αν μου δίναν το εργαστάσιο της fender :lol: :lol: :lol: Λες να το άλλαζα με το εργοστάσιο της Fender?? Με της Jackson,Ibanez και Esp μπορεί! :wink: :lol:
menelaos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικά το σκυλάκι είναι πανέμορφο :)
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Eίναι ο άτιμος!!Θέλω να ανεβάσω κνά video στο youtube με τα δυο τους να τσακώνονται!Πολύ γέλιο!Αν κάνω κάτι θα το γράψω εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση