Ligant Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ την κάρτα ήχου συνδεδεμένη με τα monitors, αλλά για το ipad βάζω το monitor της κάρτας ήχου..αλλά με την προϋπόθεση ότι το pc είναι ανοιχτό άρα η κάρτα ήχου δουλεύεις(καθώς δεν έχει external power)..Έχω δοκιμάσει και usb hub με εξωτερική τροφοδοσία αλλά τίποτα. Οπότε σκέφτομαι την αγορά ενός μίκτη στο οποίο θα βάζω το output της κάρτας ήχου και το ipad και κάποια άλλα ακουστικά όργανα που έχω, ώστε να λειτουργούν με τα monitor μου άσχετα τι παίζω.. Οπότε από τα λίγα που έψαξα είμαι μεταξύ YAMAHA MG-10/2 C vs mackie_402_vlz3 vs peavey pv6 vs Behringer Xenyx 802 vs Alesis Multimix 4 usb. Γενικά τα καλύτερα έχω ακούσει για yamaha και mackie στους μίκτες.. καλά Χριστούγεννα κιόλας;)
johnps Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 soundcraft οχι μονο για ηχογραφηση αλλα και για κανενα jam..
Ligant Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Κάτι τέτοιο ας πούμε; http://www.skroutz.gr/s/419233/Soundcraft-EPM6.html Και σε τι υπερτερεί έναντι αυτών που λέω; Επίσης είναι και λίγο εκτός budget..(συγκρινόμενη με τα 100+- των άλλων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση