Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

warning: once you go pop you never stop...

Once you go black you never come back  με τη διττή σημασία, μουσικά και σεχουαλικά ;D ;D ;D.Συνολικά με καλύπτει ο όρος μακριά κι αγαπημένοι.

Μικρός και φανατικός δεν ήθελα να ακούω περί ποπ, σίγουρα έβγαλε διαμάντια-αλλά ως και σήμερα στα γεράματα κονσερβοκούτιας* γαρ-μη καταλήξουμε σούπες, τις τρώμε απλά αμάσητες λόγο έλλειψης μασέλας ;D ;D ;D

Άκου Πήτερ Γάβριελ?Γου2?, ήμαρτόνε λαίμαι  ;D ;D ;D..........................ούτε καν  DP δεν έχει γράψει ο τύπος  ;D

*Τρόλει, το κονσερβοκούτιας είναι εσωτερικό αστείο, μη με περάσεις γενεαίς 14 περί πολιτικής  ;D

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

και εδω μια συνεντευξη για το πως εγινε ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων

δειτε και τα πλαϊνα οπου μιλαει & για αλλα αλμπουμ στα οποια εχει κανει την παραγωγη 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

*Τρόλει, το κονσερβοκούτιας είναι εσωτερικό αστείο, μη με περάσεις γενεαίς 14 περί πολιτικής  ;D

Πιστεύεις ότι υπάρχει εσωτερικό αστείο στο noiz που δεν το έχω υπόψιν μου; :)

και εδω μια συνεντευξη για το πως εγινε ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων

δειτε και τα πλαϊνα οπου μιλαει & για αλλα αλμπουμ στα οποια εχει κανει την παραγωγη

Το βρήκα και εγώ το βίντεο για το Achtung Baby, αλλά αποφάσισα ότι είναι προτιμότερο να το βάλεις εσύ, ως ειδικός... :):)

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...