Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Μετα το Kronos, ακομα ενα κορυφαιο προϊον απο την Korg. 8) http://www.youtube.com/watch?v=Faes1jPiO54 "The Tiny Piano features 25 keyboard sounds and 50 demo songs in a wide range of styles. The songs can be triggered with a single note…. Children can change the sounds featured in each song to suit their taste. In addition to built-in speakers, Tiny Piano also offers a mono headphone jack and adjustable volume. It can be powered by six AA batteries (approximately 15 hours) or the included AC adapter. Weighing in at just 10.36 pounds, Tiny Piano offers a space-saving footprint as well: 15.08 x 10.16 x 11.10 inches. The Korg Tiny Piano will be available February 2014 with pricing to be announced shortly." No MIDI... :( Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Διακεκριμένο μέλος του νοιζ, μου δηλωσε ιδιωτικά οτι θα σπευσει να το προμηθευτει. " μαλλον θα το χτυπησω" δήλωσε για την ακριβεια... Αλλα ανήκει σε μια ομαδα "μουσικων" που δε φημίζεται για τη σοβαρότητα της. Επισης, κι εγω θα το χτυπουσα ανετα. Toy piano και melodica, οι μεγαλύτεροι μαγνήτες κουλτουριάρηδων κορασίδων ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Τα toy πιάνα είτε τρελό fetish. Είχα ένα μικρός. Κρίμα δεν ξέρω τι απέγινε. Θα μπορούσα να στήσω πάνω του ένα track. Ήταν και vintage… Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγω θα αγορασω την version 2 που θα εχει MIDI. :P (Aυτη η μοδα με τα Micro/Mini/Tiny οργανα αρχιζει και σπαει νευρα...) Specs talks, Mgs walks
warpie Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 (Aυτη η μοδα με τα Micro/Mini/Tiny οργανα αρχιζει και σπαει νευρα...) Παρε ενα minimoog να ηρεμησεις ;D
ex-cyclops Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Παρε ενα minimoog να ηρεμησεις ;D +1000 ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8)
foxxx Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Παρε ενα minimoog να ηρεμησεις ;D ;D ;D ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Οτι ειμαι σημερα το χρωσταω στο casio pt 20, που μου το πηρε η συγχωρεμενη η γιαγιά μου τοτε απο τον λαμπροπουλο. πλακα πλακα απο αυτο πηρα το βαπτισμα του πυρός στη βασική αρμονία, μιας και επαιζε one finger συγχορδιες, εβδόμες, "σούς". Το πρωτο κομματι που εμαθα ηταν το felicita. Δεν θυμαμαι τι το εκανα. Αμα δεν ειχα παρει αυτο και δεν ελιωνα μαζι του τοτε, δεν νομιζω οτι θα ασχολιομουν με τα πληκτρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση