foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα νιωθω ναυτια μ'αυτο το κλιπ... ;D Ναυτια? γερασες μου φαινεται, δεν ειναι καραβια στα κυματα ειναι κορμια τορνευτα που λεει και ο Μιχαλοπουλος σε μια παλια ταινια :P :P :P
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Η κινηση τους ηταν γρηγορη και αποτομη. Αυτο ομως διορθωνεται. 8) Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Η κινηση τους ηταν γρηγορη και αποτομη. Αυτο ομως διορθωνεται. 8) Μαλιστα LOL!
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ηχογραφουσα, κρασαρε, το σκότωσα. Κυνικη ομολογία του δράστη. Αθώος φωνάζουν οι συναδελφοί μουσικοί του. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
ex-cyclops Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 θα γινω εκατομμυριούχος και θα στραφω στα αυθεντικα λολ Εγκληματίας κι εσύ; Στα κάτεργα κλέφτη κι απατεώνα, σαν εμένα. Μαζί θα πάμε φυλακή. ;D ;D ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Να μου φορτωσουν και την μεγάλη φωτια στο Σικαγο. Ας με βγαλουν και στο Συνταγμα και να με τουφεκίσουν κατηγορώντας με για όλα τα δεινα του πλανητη. Οσάν τον Ιησου που φορτώθηκε όλες τις αμαρτιες του κόσμου και ζητησε να συγχωρεθούν όλοι, ακομα και αυτοι που τον προδωσαν και τον αδικησαν. Τον σταυρωναν και αυτος προσευχόταν γι αυτους μεχρι το τελος του. Τους συγχωρω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Να μου φορτωσουν και την μεγάλη φωτια στο Σικαγο. Ας με βγαλουν και στο Συνταγμα και να με τουφεκίσουν κατηγορώντας με για όλα τα δεινα του πλανητη. Οσάν τον Ιησου που φορτώθηκε όλες τις αμαρτιες του κόσμου και ζητησε να συγχωρεθούν όλοι, ακομα και αυτοι που τον προδωσαν και τον αδικησαν. Τον σταυρωναν και αυτος προσευχόταν γι αυτους μεχρι το τελος του. Τους συγχωρω. Αυτα ειναι....εισαι τεραστιος μαζι σου 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση