Στάθης Π. Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 ...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D Το pc του axtarmas ,οχι τα pc γενικα. Υπαρχουν αλλα αυτος που θα αναλαβει να συνθεσει το pc πρεπει να ειναι γνωστης. Αν δεν επιτυγχανεται απολυτη συμβατοτητα ,μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες για κρασαρισμα. πραγματι Σταθη, τα seven αλλα και τα vista εγω θα ελεγα ηταν μια επανασταση στην ιστορια των windows και εξαλειψαν πολλες "ασθενειες"΄που τα μαστιζαν στις προηγουμενες εκδοσεις τους ιδιαιτερα σε επαγγελματικα προγραμματα, ανεστησαν δε ακομα και παλια μηχανηματα. Βασικα τα vista τα ειδα σαν κινητρο για την αλλαγη πορειας των windows,σαν λειτουργικο ηταν κ αυτο λιγο fail.
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ειπα και εγω αργησε αυτο το παιδι να απαντησει ;D ;D ;D
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 ...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D Τώρα μιλάς σοβαρά ;)....πόσα λεφτά χρειάζεσαι? ;D ;D φΊΛΩς ΑΥΤΙά να τα πεις στον Ομπάμια που έκοψε το Άει φώνη, μη τυχόν και το παρακολουθεί ο Πάγκαλος απ το CSI Μπραχάμι, άντε και δεν είναι Παρασκευή και έχει ακόμα απαγορευτικό και θα σας πάρει ο αήρ και θα σας σηκώσει όλους λαίμαι . Αφιερωμένο στον ΣΦ, με τον αγαπημένο του τηλεπαρουσιαστή ;D ;D ;D Φιλική συμμετοχή από Βορειοκορεάτες ιθαγενείς No one wants an alien
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παντως χρησιμοποιω μονο hardware, κι αυτο μονο Moog. Δεν κρασαρει με τιποτα. Μπορει να παιζει μια νοτα τη φορα για τα επομενα 200 χρονια... Specs talks, Mgs walks
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 άντε και δεν είναι Παρασκευή φίλος...έχουμε μπεί σε εορταστική περίοδο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 φίλος...έχουμε μπεί σε εορταστική περίοδο ;D ;D Ακριβως... Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβως... Πολλες χαρες βλεπω η το ζεις εντονα γενικος 8) ???
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Μπααα... Specs talks, Mgs walks
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Μπααα... Τώρα? ;D :D :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα νιωθω ναυτια μ'αυτο το κλιπ... ;D Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση