Παστίτσιός Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ηχογραφούσα τα μέρη ενός κομματιού στο daw από το GEM SK880. Ενώ γράφτηκαν 4 τράκς και μόλις γράφτηκε το 5ο πάτησα το στοπ στο daw για να σταματήσει να τρέχει το τράκ. Τότε μου πέταξε μπλέ οθόνη και έλεγε κάτι για physical memory dump μπλα μπλα. Δεν είχα σώσει το προτζεκτ καθόλου και το έχασα εντελώς :( Ευτυχώς όμως που υπάρχουν τα συνθια workstations με τα σούπερ sequencer τους! :) Πάντα προτιμώ να γράφω τα κομμάτια μου στο seq του συνθ μου και μετά να τα ηχογραφώ στο daw για περαιτέρω επεξεργασία. Έτσι, όσες φορές και να κρασάρει το daw τα κομμάτια μένουν άθικτα στο συνθ μέσα και δεν χρειάζεται να ξαναπαίξω όλα τα μέρη από την αρχή. Απλώς πατάω το κουμπί Play από το σύνθ και τα ξαναγράφω...ελπίζοντας να μην ξανακρασάρει >:( ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE. ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE, ΖΗΤΩ ΤΟ HARDWARE. ;D
trolley Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Μην είσαι κουτός. Η μόνη λύση είναι η παρτιτούρα. Με μολύβι, όχι μελάνια και τέτοια. Mea Culpa
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Το μολύβι σβήνεται, φίλος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι, όσες φορές και να κρασάρει το daw για να σου κρασαρει ή σπασμενο θα ειναι (το daw & τα soft synths/plug ins) ή δεν το εχεις εγκαταστησει σωστα ή το pc σου ειναι ανεπαρκες/προβληματικο ...αλλος λογος δεν υπαρχει... παρεμπιπτόντως ΤΙ ειναι το SYNTH HARDWARE?? ;D (κατι θυμαμαι απο τα παλια τα χρονια αλλα πολυ αχνα.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Το μολύβι σβήνεται, φίλος... εγώ πάντως...τα σφυρίζω! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
trolley Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Το μολύβι σβήνεται, φίλος... Μόλις έμαθα και κάτι άλλο. Το χαρτί ΣΚΙΖΕΤΑΙ. Ναι, φίλοι μου, εδώ έχουν φτάσει τα πράγματα. Μόνη λύση : η απομνημόνευση. Mea Culpa
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος μίλησε για χαρτί. Δέρμα τσιτωμένο φίλος!!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
trolley Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος μίλησε για χαρτί. Δέρμα τσιτωμένο φίλος!!!! KORG να γράφει, και ας είναι και χρησιμοποιημένη πάνα. Mea Culpa
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 ΤΙ ειναι το SYNTH HARDWARE?? ;D το iPad φίλος... ;D ;D Μόλις έμαθα και κάτι άλλο. Το χαρτί ΣΚΙΖΕΤΑΙ. Καλά...γεμίσαμε με άσχετους!! ;D αδιάβροχο χαρτί Polyart που δεν σκίζεται ;) http://www.polyart.com/ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Άσε με να μαντέψω axtarma... έχεις (ή μάλλον "έχεις") το Nuendo. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση