stavrilian Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Πολυ αξιολογη προσεγγιση, και πολυ ωραιο παιξιμο! Προσωπικα πιστευω πως χρειαζεται λιγο περισσοτερο compression και λιγα μπασα ακομα.Αληθεια την ενισχυτη εβαλες στο pod?
Angelos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Βαλτο στο Noiz να το ακούσουμε, εκει που είναι μου λέει ότι εφτασα το download limit.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Lampiris πολύ ωραίος ήχος!Θα συμφωνήσω και εγώ για το κομπρεσσάρισμα :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Βαλτο στο Noiz να το ακούσουμε' date=' εκει που είναι μου λέει ότι εφτασα το download limit.[/quote'] ¶γγελε χρόνια πολλά για την γιορτή σου.Και ο χώρος του Noiz είναι περιορισμένος αλλά έσβησα κάτι άλλο... Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Lampiris/Gilmour%20Like.mp3
Angelos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις ευχές. Νομίζω ότι χρειάζεται μεσαία και όχι μπάσσα. Ξεκίνα με TMB (Treble/Middle/Bass) στο μηδέν και βάλε αρκετά μεσαία. Το ένα control στο DG-20 σετ που έχω βάζει middle και κόβει treble. Δες και εδω ... EMG SPC Control
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση