mojo_rising Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , Καθώς χάζευα στο youtube Pedalboard demos (κάτι σαν window shopping για κιθαρίστες) έπεσα πάνω σε related video στο οποίο παρουσιάζεται το yankee Ps-M2 Power Supply για εφέ κιθάρας. Μετά από επίσκεψη στο site της εταιρίας , η οποία εδρεύει (δυστυχώς ή ευτυχώς στην Πολωνία..) μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την γκάμα και την σχετικά πολύ καλή (φαινομενικά τουλάχιστον) ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους. Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρονται τιμές ώστε να έχουμε ενα μέτρο σύγκρισης με αντίστοιχα προϊόντα π.χ. Voodoo Lab κτλ... και από οτι είδα δεν τα έχει ούτε στον Thomann.. Τα ξέρει κανείς ? ή ακόμη καλύτερα έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο τροφοδοτικό από την συγκεκριμένη εταιρία ? Τους έχω στείλει email ζητώντας κάποιες παραπάνω πληροφορίες και περιμένω απάντηση .. για να δούμε.. ::) (Αυτό είναι το video > )
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 http://www.loopersparadise.de/
mojo_rising Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Χμμ μάλιστα.. στο συγκεκριμένο site η τιμή είναι 269€ Οπότε για 17 outputs παίζει να είναι πολύ ελκυστική η τιμή.. μ αρέσει αρκετά μπορώ να πω 8) Θεωρητικά το μόνο που το πλησιάζει είναι το MXR MC-403 Power supply στα 259€ -τιμή thomann (με 16 outputs)
mojo_rising Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Update : Μόλις μου απάντησαν επισήμως και μπορούν να μου στείλουν το μοντέλο Ps-M2 στα 249€ και δωρεάν μεταφορικά.. !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση