Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Έψαχνα να βρω μια B&W TV (λέω να είναι το δώρο μου για τα Χριστούγεννα), και έπεσα πάνω σε αυτό. Το βρήκα ενδιαφέρον. http://www.indianexpress.com/news/more-than-13000-brits-still-use-black-and-white-tv-sets/1057368/ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
JohnGam Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν σκάσει επιθεώρηση πολλές από αυτές που έχουν άδεια ασπρόμαυρης αρχίζουν ξαφνικά και παίζουν έγχρωμά ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν σκάσει επιθεώρηση πολλές από αυτές που έχουν άδεια ασπρόμαυρης αρχίζουν ξαφνικά και παίζουν έγχρωμά ;D Αφού η ασπρόμαυρη άδεια είναι φθηνότερη από την έγχρωμη , γιατί; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
JohnGam Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί ποτέ δεν ήταν ασπρόμαυρες! Πριν αλλαχτούν όλες οι CRT μπορεί και η μισή Αγγλία να είχε ασπρόμαυρες tv... στα χαρτιά!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί ποτέ δεν ήταν ασπρόμαυρες! Πριν αλλαχτούν όλες οι CRT μπορεί και η μισή Αγγλία να είχε ασπρόμαυρες tv... στα χαρτιά! Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. ;D Τέσπα, εγώ δεν θα έχω τέτοια θέματα, δεν βλέπω ροή. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση