iasonas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 μεγεια! :D πολυ ωραια κιθαρα ειναι αρχοντικη :D
Earendil Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Και στα δικά σας οι λεύτεροι (ακούς Earendil; :D ) Χα, πώς να μην "ξενοκοιτάς" αυτές τις...μασονικές κιθάρες :lol: όταν είσαι με τα μπούνια χωμένος στη...στοά του Noiz? :lol: :lol: :lol: Κρύβε λόγια Gangster, σε 10 μέρες φεύγω φαντάρος...λογικά θα καταφέρω να αναβάλλω αρκετά τη στιγμή που θα...ενδώσω... :D :wink: Μην ξεχάσεις τα clips, ε; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
gangster Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Μην ξεχάσεις τα clips' date=' ε;[/quote'] Mέχρι να απολυθείς θα είναι έτοιμα! :D Περαστικά...Δεν ξέρω τι ευχόμαστε κιόλας! :lol: one colour: black - and shades of grey
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Gangster, μεγειές!!! :wink: :D :D Κούκλα!! :D :wink:
Michael-Amott Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Με γεια κι απο μενα ρε! 8) (εστω και καθυστερημενα.. :lol: ) Τωρα το ειδα το topic... :oops: Κλιπακι να παιζεις Neurosis θελω... :mrgreen: :twisted:
gangster Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ! :D ¶μα βρω τρόπο να ηχογραφήσω και Neurosis θα ακούσεις, λύσσαξες! 8) :lol: one colour: black - and shades of grey
kokoman Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Με γειές και από μένα gangster! Όχι πως θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά πώς να το κάνουμε είναι κούκλα (...γιατί θυμίζει πολύ τη δικιά μου... :D :D ). Καλόπαιχτη και καλοσολίδικη! http://muzicon.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση