Gommer Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 η πιο συμφέρουσα αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις στο άταστο jazz σου, είναι ,ενα set : http://www.thomann.de/gr/thomastik_jf344.htm και ένα καλό set up!!! ;) Σε σχέση με τις RotoSound τις flat μήπως ξέρεις τι διαφορά έχουν (εκτό απο την τιμή)?
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Σε σχέση με τις RotoSound τις flat μήπως ξέρεις τι διαφορά έχουν (εκτό απο την τιμή)? Η Rotosound έχει τρείς flats. Τις 77, τις (μαύρες) 88 και το μπουγαδόσυρμα του Steve Harris. Για ποιες μιλάς; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 για τις SM77 Είναι παχύτερες και με μεγαλύτερο tension από τις ΤΙ και φθηνότερες. Αν έχεις "δυνατό" δεξί, μάλλον σου κάνουν καλύτερα. Ο ήχος τους και η αίσθησή τους ήταν πολύ καλή. Θα έλεγα ότι οι TΙ μου αρέσουν περισσότερο αλλά θα ήταν άκυρο καθότι τις άκουσα σε τελείως διαφορετικά μπάσα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2013 Θα έλεγα ότι οι TΙ μου αρέσουν περισσότερο αλλά θα ήταν άκυρο καθότι τις άκουσα σε τελείως διαφορετικά μπάσα. και επειδή τις άκουσα και γω σε ένα όμοιο με το δικό σου jazz το οποίο σέταρα ο ίδιος έχω να πω: Πολλά και γλυκά μεσαία εντυπωσιακό growl (ειδικά με τον bridge), μπόλικο sustain (απαραίτητο για fretless) low tension που βοηθάει σε γκλισατα , βιμπράτα , λεκγάτα , και αλλες ΄''άταστες μαγκίες'', μεγάλη διάρκεια ζωής - απέθαντες! (όσο πιο παλιές τόσο πιο κάλες ). rust never sleeps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση