IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 The Loophonium is a cross between a toilet and a tuba. A surreal musical instrument, the device is to be the latest exhibit to grace the marble halls of The Walker Art Gallery in Liverpool. Also known as a Harpic-phone after the well known toilet cleaner, the contraption was bought by The Walker at a London auction for £2,640. Αυτά μάλιστα ! Αυτά είναι όργανα ρε …. :lol: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=35484.0 ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 και μετά λέτε για στρατοκάστερ και κολοκύθια .. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Giorgos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Πολύ του κώλου το όργανο ρε Ixnilati! Χέσε μέσα με λίγα λόγια!
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Loophonium Αν θα άκουγα την λέξη «Loop + honium» θα νόμιζα πως επρόκειτο για software που επεξεργάζεται λούπες … :lol: Μήπως ο κατασκευαστής του θέλει κάτι να πεί; :wink: :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
iasonas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Ωραιο.Εκεί που παίζεις κανονικά,και σε πιάσει κόψιμο κανεις και την ανάγκη σου... :P
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δεν με «έπιασες» :( ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
iasonas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη?το χονιουμ οντως δεν το επιασα... 8O
trolley Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη?το χονιουμ οντως δεν το επιασα... 8O Εννοεί ότι οι λούπες είναι σκ@τ@. Δεν ξέρω αν το πιστεύει όμως ή αν κάνει πλάκα. Mea Culpa
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη?το χονιουμ οντως δεν το επιασα... 8O Εννοεί ότι οι λούπες είναι σκ@τ@. Δεν ξέρω αν το πιστεύει όμως ή αν κάνει πλάκα. Αν εννοείς εμένα, ναι κάνω πλάκα. Και εγώ χρησιμοποιώ κάποιες λούπες. Αλλά δεν νομίζω να έκανε πλάκα ο δημιουργός του οργάνου. :wink: Το κείμενο δεν λέει την ηλικία του οργάνου, και δεν ξέρω αν τότε είχε διαδοθεί η τεχνική με λούπες. ¶λλωστε το όργανο λέγεται «Λουφόνιουμ» Loo-phonium. Εγώ χώρισα την λέξη σε Loop – honik για πλάκα. Πάντως ο δημιουργός κάτι θέλει να πεί με το δημιούργημά του! Αλλά τι όμως; :roll: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
wasted Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς δε θέλει να πει τίποτα, απλά του την κάρφωσε κι έφτιαξε αυτό το έκτρωμα. Στο κάτω κάτω δε μιλάμε για μουσικό όργανο, αλλά για έργο μοντέρνας τέχνης και ανύπαρκτης αισθητικής, εκτιθέμενο στο The Walker Art Gallery in Liverpool. Empty Rooms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση