sotiroubas Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Αυτά είναι... απορώ τόσο καιρό πως και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι;;; Στο 'All of me' βγάζω το καπέλλο πολλές φορές ::) RESPECT Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
kkmspm Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 αυτο θα πει μπασοκιθαρο!!!!! respect απλα! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Θ Ε Ο Σ. Και το ρυθμικό του παίξιμο τσακίζει! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nickel Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 :o !! ωραία ανεξαρτησία μπάσου / ακκόρντων - μου θύμισε Tuck Andress (άλλες τεχνικές, αλλά οκ)
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 και μάλιστα σε κλασσική... :o :o :o Vittorio Camardese - Ακτινολόγος παρακαλώ... Eat that EVH!! (and Stanley Jordan - στο δεύτερο μισό) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Dreamdancer Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 και μάλιστα σε κλασσική... :o :o :o Vittorio Camardese - Ακτινολόγος παρακαλώ... Δεν εχω ιδεα ποιος το επινόησε,λογικα πρεπει να ειναι ακομα ποιο παλιο, παντως σιγουρα ο van halen με αυτη την κλασσικη ουτε ηχο δεν θα μπορουσε να βγαλει ;D.Nα μου πεις Stanley Jordan η William Dotto η tj Helmerich το καταλαβαινω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση