Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη τωρα θες να βαλω κατω απο το δεντρο... και τα φωτακια απο τα modular? ;D ;D Πιο νορμαλ νομιζω ειναι να βαλεις το δεντρο πανω στο modular. Specs talks, Mgs walks
mamonu Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Πιο νορμαλ νομιζω ειναι να βαλεις το δεντρο πανω στο modular. βρηκα τι θα κανω. Σας παρουσιαζω το φωτο αριστουργημα μου... elektrons & ομίχλη ;D "Don't panic!" - Douglas Adams
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Ετσι ηταν το δωματιο μου ως τα μεσα του 2007. Μετα εκοψα το τσιγαρο και καθαρισε το τοπιο... ;D Specs talks, Mgs walks
ex-cyclops Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 βρηκα τι θα κανω. Σας παρουσιαζω το φωτο αριστουργημα μου... elektrons & ομίχλη ;D Με iphone έβγαλες τη φωτογραφία και είναι τόσο τέλεια; ;D ;D ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Με iPad για την ακριβεια. 8) Specs talks, Mgs walks
mamonu Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 ipad με λερωμενο φακο και στην ακρη πανω... δαχτυλακι μεσα στο φωτογραφικο πλανο skills οχι αστεια πραγματα ;D "Don't panic!" - Douglas Adams
ex-cyclops Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2013 ipad με λερωμενο φακο και στην ακρη πανω... δαχτυλακι μεσα στο φωτογραφικο πλανο skills οχι αστεια πραγματα ;D Ή είσαι καλλιτέχνης ή δεν είσαι. ;D
neeq Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Αν έχει sequencer τύπου elektron (που γιατι να μην έχει), και με τα πλήκτρα του να μπορείς να γράφεις on the fly φράσεις, τότε μάλλον μιλάμε για το dream οργανο μου ;D Δυστυχως ομως θα αργήσω πολύ να μαζεψω τα χρήματα, μετα την αγορα του πιάνου, οπότε με βλέπω με κανα microbrute να χαζοπαίζω ;D
Hysplex Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Στάθηκα στην αναφορά που κάνει στο sequencer, που εκτός,απο τα parameter locks μπορείς να έχεις διαφορετικό preset σε κάθε step! Nice!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση