neeq Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Στάθηκα στην αναφορά που κάνει στο sequencer, που εκτός,απο τα parameter locks μπορείς να έχεις διαφορετικό preset σε κάθε step! Nice!! Αυτο νομιζω το έκανε και σε αλλα μοντελα (ή στο Α4 μονο?). Είναι όντως απίστευτη λειτουργία. Τι να πω, είναι ζημιά λίγο τα elektron
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Παντως το βιντεο δεν παιζεται. Χαλια μαυρα. Αλλα προς το παρον ειναι το μοναδικο. Specs talks, Mgs walks
Hysplex Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Αυτο νομιζω το έκανε και σε αλλα μοντελα (ή στο Α4 μονο?). Είναι όντως απίστευτη λειτουργία. Τι να πω, είναι ζημιά λίγο τα elektron Αλήθεια? δεν το ήξερα! Εγω έχω το machinedrum και ήξερα μονο για τα parameter locks και δεν είχα διαβάσει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στο A4! Συνεπώς το λάθος δικο μου..
foxxx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Μαλιστα....... 8) Κατω απο το δικο μου δεντρο ποιος θα μου το φερει??? ;D ;D ;D ;D
Hysplex Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Official details και demos http://www.elektron.se/products/analog-keys Τιμη 1749€
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Τιμη 1749€ Specs talks, Mgs walks
ex-cyclops Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Official details και demos http://www.elektron.se/products/analog-keys Τιμη 1749€ Μόνο 437,25€ ανά φωνή. Τι δεν καταλαβαίνεις; ;D ;D ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μοουγκ. ;D Specs talks, Mgs walks
ex-cyclops Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μοουγκ. ;D Έτσι, έτσι. ;D ;D ;D ;D ;D
Hysplex Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2013 Η elektron βέβαια πάντα ήταν "boutique" synth manufacturer, αλλά οι συγκρίσεις με αλλά synths των ίδιων προδιαγραφών είναι προφανώς σε βάρος της. Το προηγούμενο synth που έβγαλε με keys και σε αυτήν την τιμή (το monomachine με το keyboard) πάντως πήγε ακλαφτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση