Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το να έχεις δανειστεί το τάμπλετ του φίλου σου για μια ώρα, δεν σημαίνει ότι έχεις χρησιμοποιήσει τάμπλετ. Γιαυτό έκανα και τη διάκριση παραπάνω. Δεν θεωρώ ότι κάποιος που δεν έχει τάμπλετ, μπορεί να λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει. Εδώ ένα σωρό κάφροι που ΕΧΟΥΝ τάμπλετ, δεν τα χρησιμοποιούν.

Εκτος και αν κρίνεις τα τάμπλετς από το smartphone που έχεις.

Μήπως επίσης δεν είσαι και πολύ του διαβάσματος;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Σίγουρα. Αλλά και ένα τάμπλετ με σωστή οθόνη, είναι θαυματουργό. Εγώ εδώ κάνω τη δουλειά μου στο Note II.

Δημοσιευμένο

Το να έχεις δανειστεί το τάμπλετ του φίλου σου για μια ώρα, δεν σημαίνει ότι έχεις χρησιμοποιήσει τάμπλετ. Γιαυτό έκανα και τη διάκριση παραπάνω. Δεν θεωρώ ότι κάποιος που δεν έχει τάμπλετ, μπορεί να λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει. Εδώ ένα σωρό κάφροι που ΕΧΟΥΝ τάμπλετ, δεν τα χρησιμοποιούν.

Εκτος και αν κρίνεις τα τάμπλετς από το smartphone που έχεις.

Μήπως επίσης δεν είσαι και πολύ του διαβάσματος;

Ωραιες οι παρατηρησεις σου, αλλα οσον αφορα την παραπανω λιστα, νομιζω πως οι λογοι μπορουν ευκολα να γινουν κατανοητοι τοσο και απο αυτους που εχουν εμπειρια/ στην κατοχη τους tablet, οσο και απο αυτους που δεν εχουν καμια...

Δεν βρισκω ευστοχο (να σου πω την αληθεια, χωρις να με παρεξηγησεις :) πως απαραιτητα πρεπει να εχει στην κατοχη του καποιος 1χρονο το tablet για να αξιολογησει τα παραπανω...

Σιγουρα, να εχεις στην κατοχη σου, δικο σου.

Αλλα αν διαβασες απο την αρχη το thread, (πρεπει εεε; :) ) θα δεις πως δεν μαχομαι υπερ του ενος ή του αλλου...

Για αυτο λεω να παραθεσουμε τις αποψεις μας

Φιλικα ;)

Your Ear Rulez!

Δημοσιευμένο

Δεν βρισκω ευστοχο (να σου πω την αληθεια, χωρις να με παρεξηγησεις :) πως απαραιτητα πρεπει να εχει στην κατοχη του καποιος 1χρονο το tablet για να αξιολογησεις τα παραπανω...

Ok - αλλά αυτό το επιχειρημα θα το δεχόμουν από κάποιον ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα τάμπλετ και μπορεί να κρίνει. Εσύ που δεν έχεις, απλώς υποθέτεις. Δεν ξέρω αν με εννοείς.

Επίσης το θρεντ το διάβασα από την αρχή και είδα και τη λίστα που έβαλες - η οποία ουσιαστικά δείχνει τι προτιμάς. Και δείχνει επίσης ότι δεν έχεις τάμπλετ. Τεσπαν.

Δημοσιευμένο

Ποιο σωστος τιτλος θα ηταν Ebooks vs books που ετσι και αλλιως ειναι ακυρο γιατι μονο ενα μικρο ποσοστο διαβαζει πλεον.Οι περισσοτεροι θελουν ενα search engine,την wikipedia.... και αν ειναι δυνατον να μαθουν αυτο που θελουν απο ενα 10λεπτο youtube βιντεακι χωρις να το ξαναδουν και δευτερη φορα.....τα θελω ολα και τα θελω...χτες :P.

Δημοσιευμένο

Εγώ έχω νότεμπουκ ;D ναι με βολεύει να διαβάσω ειδήσεις, ή κάτι παρεμφερές, αλλά όχι να διαβάσω βιβλίο.

Πολλά βιβλία παίζει να είναι πιο βαριά από ένα νότεμπουκ πόσο μάλλον απ τα e-books, όμως προτιμώ το βιβλίο, γιατί έτσι γουστάρω, έχετε κανά πρόβλημα ναούμ?  ;D

............να μη ξεχάσω να πω, πως δεν δανείζω ποτέ βιβλία μου, το νότεμπουκ μου όμως ναι.

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Ok - αλλά αυτό το επιχειρημα θα το δεχόμουν από κάποιον ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα τάμπλετ και μπορεί να κρίνει. Εσύ που δεν έχεις, απλώς υποθέτεις. Δεν ξέρω αν με εννοείς.

Επίσης το θρεντ το διάβασα από την αρχή και είδα και τη λίστα που έβαλες - η οποία ουσιαστικά δείχνει τι προτιμάς. Και δείχνει επίσης ότι δεν έχεις τάμπλετ. Τεσπαν.

Οκ, εχεις εν μερει δικιο. Για αυτο και η αποψη σου θα εχει μεγαλυτερο βαρος στη συζητηση.

Αλλα, θα χαιρομουν να μου πεις αν συμφωνεις ή διαφωνεις με τα παραπανω, και οχι με το αν εχω ή οχι tablet.

Δηλ, αν εγραφα τωρα απο αυτο και οχι απο το smartphone μου, αλλαζει περισσοτερο ή λιγοτερο την αριθμημενη "αυθαιρετη" λιστα;

Φιλικα :)

Your Ear Rulez!

Δημοσιευμένο

Για μένα τα πράγματα είναι απλά.

Για πληροφόρηση-πληροφορία θα ανατρέξω στο internet, για όλα τα άλλα (που θέλω και να τα έχω) ... στα έντυπα μέσα.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

............να μη ξεχάσω να πω, πως δεν δανείζω ποτέ βιβλία μου, το νότεμπουκ μου όμως ναι.

Γιατι ως γνωστον αμα κανεις δυο γραμμες δανειζω βιβλια και δανειζω notebook στην πρωτη θα εχεις παραπανω απο εναν και στην δευτερη λιγοτερους απο 100 ::).......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...