In_Da_House Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Perfect to forum ! :wink: ...peira prosfata to M-Audio Oxygen 49 (den exw valei keyboard pote se pc .. anyway .. ! ) Ekana kanonika install to cd, exw epileksei apo to control panel/sounds & audio devices/audio/midi music playback "Usb Oxygen 49 Out" apo programmata exw to "Ableton 6" - "Finale '05" exei kapoies epiloges sto ableton kai sto finale .. alla to mono pou katafera .. (den exw vgalei hxo akoma apo to keyboard) einai sto finale oti hxografw (xwris na akougetai apo to keyboard) na to grafei stin partitoura kai otan stamatw na hxografw kai pathsw play tote akougetai ti epaiksa sto piano .. :( any help ? :? ww.PureHouse.dom.gr House Music reviews !
PCMAN Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2006 Στο CUBASE το M-Audio Oxygen 49, δουλευει στο MIDI Edit mode. Εγω εχω κανει μερικα πειραματα με το Live Lite 5, και δεν καταφερα ουτε τα VST πχ FM7 , να παιξουν με το Oxygen 49. Στο CUBASE δουλευουν !! Μακαρι να βρουμε ακρη, γιατι και εγω παθιαστηκα για Ableton 6, αλλα κανω υπομονη. Εχω αλλα σε προτεροτητα για τωρα.
In_Da_House Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Thanks ! Kai sto Nuendo douleuei diladi ? ww.PureHouse.dom.gr House Music reviews !
iliasbass Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2006 νομιζω οτι βαζεις midi in το oxygen και midi outτην καρτα ηχου σου. δοκιμασε το και ετσι κεραυνοπουλο εν δραση!!!
In_Da_House Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ όλα είναι ok !! :wink: ww.PureHouse.dom.gr House Music reviews !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση